Jump to content
  • 0

10 ATOMA = LAG

Question

Posted

Sorry Re Guys...Alla Exw Anoi3ei Enan Server Ola Comple...Lew OK Ante Ton Anoigw Na Mpoun Atoma...Alla Me To Pou Mpikan 10 Atoma...Mpaaaap...Kollise Olos O Server Kai Eprepe Na Ton Kleisw Kai Na Ton 3ananoi3w...Kai Akoma To Kanei...Lew...To PC Ftaei...Alla Den Ginetai Auto...To PC Einai Olokainourio...3GB RAM Sta 2.7 GHz...Ti Ftaiei Re Mages Kai Ti Na Kanw...Na Ton Valw Se Etairia...??? :S PLEASE HELP...Thank's

Recommended Posts

• 0
Posted

koita i sundesi ok einai den uparxei periptwsi na ftaei auth giati me 0.83 upload den lagarei sta 10 atoma..twra koita mpas kai ftaei to pack..an exeis geodata kai pathode bgalthn afou einai home-made..episis prospa8ise na min exeis pola programata sto pc,na to ka8arizeis suxna kai na kaneis rr to modem sou ka8imerina

• 0
Posted

koita i sundesi ok einai den uparxei periptwsi na ftaei auth giati me 0.83 upload den lagarei sta 10 atoma..twra koita mpas kai ftaei to pack..an exeis geodata kai pathode bgalthn afou einai home-made..episis prospa8ise na min exeis pola programata sto pc,na to ka8arizeis suxna kai na kaneis rr to modem sou ka8imerina

OK to modem dn to kanw RR pote etsi k alliws...alla epd dn eftia3a egw to pack...dn 3erw pws na vgalw to GeoData...kai to Pathnode...8es na mpoume me TeamViewer an mporeis na to kaneis ?
  • 0
Posted

OK to modem dn to kanw RR pote etsi k alliws...alla epd dn eftia3a egw to pack...dn 3erw pws na vgalw to GeoData...kai to Pathnode...8es na mpoume me TeamViewer an mporeis na to kaneis ?

kane me add msn pantso1996@hotmail.com
  • 0
Posted

auto fteei file mou kita to upload sou (0.83)

exeis para poly ligo alla oxi kai me 10 atoma na kolaei

koita to download dn exei kamia sxesei

to upload exei gia tous char sou sto l2

o ka8e pextis poianei 1 klb upload

ama kanei pvp poianei 2 klb upload

kai ama kanei enchant poianei 3klb upload

exeis para poly ligo upload

alla me parexenevei giati me 10 atoma kolaei o server to Ligotero eprepe na kolaei me

25ppl

• 0
Posted

kane me add msn pantso1996@hotmail.com

Den exw MSN sto pc re man...eixa katevasei to 2011 kai epd dn m'arese to ekana Unistall kai twra opote paw na valw new MSN m leei oti xreisimopoiw idi mia neoteri ekdosi tou MSN enw den exw KAN to MSN sto PC...:S Mono Skype exw...
  • 0
Posted

auto fteei file mou kita to upload sou (0.83)

exeis para poly ligo alla oxi kai me 10 atoma na kolaei

koita to download dn exei kamia sxesei

to upload exei gia tous char sou sto l2

o ka8e pextis poianei 1 klb upload

ama kanei pvp poianei 2 klb upload

kai ama kanei enchant poianei 3klb upload

exeis para poly ligo upload

alla me parexenevei giati me 10 atoma kolaei o server to Ligotero eprepe na kolaei me

25ppl

kai ti na kanw re man...??? :/
  • 0
Posted

Η γνώμη μου είναι αφού θές server τότε πάρε ένα dedicated από εταιρία να μην έχεις τέτοιου είδους προβλήματα.

• 0
Posted

Η γνώμη μου είναι αφού θές server τότε πάρε ένα dedicated από εταιρία να μην έχεις τέτοιου είδους προβλήματα.

swstos..ektos an ton exeis anoi3ei etsi gia plaka na mpenete me filous..
  • 0
Posted

Auto skeftomai...3ereis mipws posa 8elei...?
  • 0
Posted

/100% agree

kai ti na kanw re man...??? :/

Dn Xerw Re File Makari Na Vrite Kamia Lisei Me Ton Pantso !!

Alla Auto Einai Kai Ligo Periergo

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...