Jump to content

Recommended Posts

Posted

Στην 3η λυκείου σε ΕΠΑ.Λ διδάσκεται η VisualBasic και η Pascal και ορισμένα πράματα για τις Βάσεις Δεδομένων. Στη 2α HTML και οι βασικές αρχές ψηφιακής τεχνολογίας(πύλες, μετατροπές δυαδικών σε hex και dec). Και αρκετά πράματα στα Δίκτυα.

Έχε αυτό στο νου σου, αν απλά δεν θέλεις να χασομεράς στο λύκειο. Βασικά, τι ηλικία έχεις;

Posted

Στην 3η λυκείου σε ΕΠΑ.Λ διδάσκεται η VisualBasic και η Pascal και ορισμένα πράματα για τις Βάσεις Δεδομένων. Στη 2α HTML και οι βασικές αρχές ψηφιακής τεχνολογίας(πύλες, μετατροπές δυαδικών σε hex και dec). Και αρκετά πράματα στα Δίκτυα.

Έχε αυτό στο νου σου, αν απλά δεν θέλεις να χασομεράς στο λύκειο. Βασικά, τι ηλικία έχεις;

Eimai 16 paw deytera lykeiou kai eimai kai se ΕΠΑΛ  plhroforikh :D
Posted

ε μαθε τα βασικα και περιμενε μεχρι του χρονου :P

@Hax0r

εγω που ειμαι πρωτη λυκειου γενικο και θα παω τεχνολογικη κατευθυνση για υπολογιστες και τετοια ξερεις αν θα μου μαθουν vb και τετοια? λογικα ναι..

Posted

ε μαθε τα βασικα και περιμενε μεχρι του χρονου :P

@Hax0r

εγω που ειμαι πρωτη λυκειου γενικο και θα παω τεχνολογικη κατευθυνση για υπολογιστες και τετοια ξερεις αν θα μου μαθουν vb και τετοια? λογικα ναι..

Mera dn boro na perimenw kai m les na perimenw 1 xrono? :P
Posted

@Hax0r

Στην τρίτη θα κάνεις ΑΕΠΠ(Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον). Δηλαδή θα μάθεις να αναπτύσεις εφαρμογές σε μια ψευδογλώσσα. Αλλά όντως θα κάνεις προχωρημένα πράγματα όπως πολυδιάστατα arrays(πίνακες).

Ωραίος! Του χρόνου διδάσκεται και η VisualBasic. Αλλά στις πανελλήνιες θα δώσεις Pascal.

Πρέπει όμως να μάθεις αγγλικά γιατί στον χώρο τις πληροφορικής χωρίς αγγλικά δεν πας πουθενά.

Posted

Πρέπει όμως να μάθεις αγγλικά γιατί στον χώρο τις πληροφορικής χωρίς αγγλικά δεν πας πουθενά.

Ta exw stamatisei edw kai posa xronia......Otan les na ma8w agglika?na fadastw ta vasika enoeis?
Posted

Στην τρίτη θα κάνεις ΑΕΠΠ(Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον). Δηλαδή θα μάθεις να αναπτύσεις εφαρμογές σε μια ψευδογλώσσα.

Ωραίος! Του χρόνου διδάσκεται και η VisualBasic. Αλλά στις πανελλήνιες θα δώσεις Pascal.

τι θα μαθω? xD

θα μου μαθουν καποια σοβαρη γλωσσα προγραμματισμου η απλα για να με παιδευουν?

Posted

τι θα μαθω? xD

θα μου μαθουν καποια σοβαρη γλωσσα προγραμματισμου η απλα για να με παιδευουν?

Από όσο ξέρω, όχι.

Η ψευδογλώσσα είναι κάτι σαν Γλώσσα προγραμματισμού.

Πχ

Στο ΕΠΑ.Λ θα γράφουν:read(x)

Εσείς θα γράφετε:ΔΙΑΒΑΣΕ Χ

Ta exw stamatisei edw kai posa xronia......Otan les na ma8w agglika?na fadastw ta vasika enoeis?

Εεεε... ίσως και κάτι παραπάνω. Υπάρχουν κάποιοι δύσκολοι ορισμοί.
Posted

Από όσο ξέρω, όχι.

Η ψευδογλώσσα είναι κάτι σαν Γλώσσα προγραμματισμού.

Πχ

Στο ΕΠΑ.Λ θα γράφουν:read(x)

Εσείς θα γράφετε:ΔΙΑΒΑΣΕ Χ

Εεεε... ίσως και κάτι παραπάνω. Υπάρχουν κάποιοι δύσκολοι ορισμοί.

οπα οπα κατσε.. θελω να περασω προγραμματιστης.. στο λυκειο δεν θα μαθω τιποτα δηλαδη? ολα αμα περασω?

Posted

οπα οπα κατσε.. θελω να περασω προγραμματιστης.. στο λυκειο δεν θα μαθω τιποτα δηλαδη? ολα αμα περασω?

Κοίταξε, δεν υπάρχει σχολή καθαρά για προγραμματισμό.

Στο σχολείο θα σου μάθουν αλγόριθμους επίλυσης ορισμένων προβλημάτων(αυτή είναι η βάση). Μετά μπορείς να υλοποιήσεις τον αλγόριθμο σε κώδικα σε οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού.

Posted

Κοίταξε, δεν υπάρχει σχολή καθαρά για προγραμματισμό.

Στο σχολείο θα σου μάθουν αλγόριθμους επίλυσης ορισμένων προβλημάτων(αυτή είναι η βάση). Μετά μπορείς να υλοποιήσεις τον αλγόριθμο σε κώδικα σε οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού.

α δηλαδη οταν πας για προγραμματιστης δεν σου μαθαινουν γλωσσες οπως C# C++ και τετοια?

Posted

Φίλτατε gerakioti για προγραμματιστής θα πας από ΕΠΑ.Λ ώστε να έχεις κάποιες γνώσεις + πτυχίο.