RefuelGozos Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 kalispera sas paides ekana ena share pou elpizo na voi8isei atoma.Giati opos to zitousa ego kapote etsi pisteuo to zitane kai meriki Tora...Analogos ta class exeis kai ta analoga Items Einai gia Gracia Epilogue : Starting all classes with D grade items (Armor,Weapon,Jew) SS/SpS/Mana potion/Greater Healing Potion/Scroll Escape Download http://www.4shared.com/file/1fyt5dL4/char_creation_items.html
LioNtaraki Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 diladi afto ine sql arxio pou to pername me execute batch file? gia final kani na to balo
Nightw0lf Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 diladi afto ine sql arxio pou to pername me execute batch file? gia final kani na to balo Einai gia Gracia Epilogue : Starting all classes with D grade items (Armor,Weapon,Jew) SS/SpS/Mana potion/Greater Healing Potion/Scroll Escape logika pianei an oxi me to xeraki einai i sigouri lisi
LioNtaraki Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Einai gia Gracia Epilogue : Starting all classes with D grade items (Armor,Weapon,Jew) SS/SpS/Mana potion/Greater Healing Potion/Scroll Escape logika pianei an oxi me to xeraki einai i sigouri lisi mporis na alakis kai ta id ton item ama kseris kai anti gia d na exoune B S ama katalaba kala ti ine alla distixos den kani gia final
Pinaepple Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 mporis na kns ena paradigma me t xeri? thanks
RefuelGozos Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 mporis na kns ena paradigma me t xeri? thanks loipon an den katalavate meriki kai 8elete na kanete moni sas se diafora client i na alakse items.8a kanete to eksis : pate navicat => l2jdb => anigete to table char_creation_items ekei sas exei : classId | ItemId | Amount | Eguipped classId => Einai ta class ton char ta prota mporite na ta dite sto Table char_templates itemId => Vazete to ID tou item pou 8elete Amount=> Mazete to poso sta items (dld p.x vazete 57 id to opoio einai ta adena kai an sto amount valete 2.000.000) tote o paixtis 8a ksekinisi me 2.000.000 adena (den mporo na to kano poio katanoito :P ) Eguipped=> Einai an 8elete to Items pou vazete na mporei na to poulisi o paixtis an 8elete na mporei na to poulisei na valete (True kai oxi False)
HellRanger Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Όχι τίποτα δύσκολο να το κάνεις αλλά χρήσιμο για κάποιον που βαριέτε ή για κάποιον που δεν ξέρει(Newbie). Μπράβο για το Share :)
Pinaepple Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 loipon an den katalavate meriki kai 8elete na kanete moni sas se diafora client i na alakse items.8a kanete to eksis : pate navicat => l2jdb => anigete to table char_creation_items ekei sas exei : classId | ItemId | Amount | Eguipped classId => Einai ta class ton char ta prota mporite na ta dite sto Table char_templates itemId => Vazete to ID tou item pou 8elete Amount=> Mazete to poso sta items (dld p.x vazete 57 id to opoio einai ta adena kai an sto amount valete 2.000.000) tote o paixtis 8a ksekinisi me 2.000.000 adena (den mporo na to kano poio katanoito :P ) Eguipped=> Einai an 8elete to Items pou vazete na mporei na to poulisi o paixtis an 8elete na mporei na to poulisei na valete (True kai oxi False) thanks fileee :D:D
strike111 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 poli kalo 8a t dokimaso giati 8elw na ani3o enan gracia..
Recommended Posts