xT3яяǾr™ Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Καλημερα παιδια...θελω help σχετικα με μια αφισα μαγαζιου..θελω να την αρχισω με photoshop..εχω τα παντα απο οτι χρειαζομαι και ολα αυτα που θελω ειναι ετοιμα..Ομως εχω προβλημα με τις διαστασεις. Δεν ξερω ποιες ειναι και τι χαρτι χρησιμοποιεις για να εκτυπωσεις! Καποιος που μπορει να μου πει τις διαστασεις στο photoshop που πρεπει να βαλω? Και για να βγουν με καλα γραφικα τα σχεδια που υπαρχουν πανω..δηλαδη να μην φαινονται θωλα ή κατι τετοιο.. :-\
VeGe Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Που θες να ξέρουμε δηλαδή πόσο μεγάλη θες να είναι η αφίσα?
xT3яяǾr™ Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Που θες να ξέρουμε δηλαδή πόσο μεγάλη θες να είναι η αφίσα? Δηλαδη δεν εχεις δει ποτε στον δρομο μια αφισα απο διαφορους τραγουδιστες που τραγουδουν σε ενα μαγαζι? Τετοιες διαστασεις θελω..
ĐãکøЙє™ Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Δηλαδη δεν εχεις δει ποτε στον δρομο μια αφισα απο διαφορους τραγουδιστες που τραγουδουν σε ενα μαγαζι? Τετοιες διαστασεις θελω.. dn exoun oles h afises tis ides diastasis :/
MixMasteR Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Εσύ λογικά θες τις ΑΞ-A2 έτσι δεν είναι ? Οποτε θα έχεις ένα πρόβλημα στις διάστασης στο photoshop. Κοίτα ξέρω ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιούσε ένα μαγαζί που βγάζει αφίσες και είδα πως λέγεται. Το πρόγραμμα είναι : Αν το θες ψάξε σε κάνα warez σπασμένο.
Blane Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Εσύ λογικά θες τις ΑΞ-A2 έτσι δεν είναι ? Οποτε θα έχεις ένα πρόβλημα στις διάστασης στο photoshop. Κοίτα ξέρω ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιούσε ένα μαγαζί που βγάζει αφίσες και είδα πως λέγεται. Το πρόγραμμα είναι : Αν το θες ψάξε σε κάνα warez σπασμένο. Οι διαστάσεις αυτές που ζητάει επιτυγχάνονται και από το PS.Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις Corel Draw, έλεος.
ProJecT Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Οι διαστάσεις αυτές που ζητάει επιτυγχάνονται και από το PS.Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις Corel Draw, έλεος. Απλα οταν θελεις να κανεις μεγαλες αφισες να χρησημοποεις για τις διαστασεις τα χιλιοστα και οχι τα pixel. Συμβουλη ενος φιλου μου που ασχολειται με αφισες και τετοια.
xT3яяǾr™ Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Dld Blane pies diastaseis prepei na mpoun gia mia afisa? (Min rwtiseis kai esy t afisa! :P Pisteuw pos exeis dei ston dromo afises me diaforous! ) P.S ProJect nomizw pos ginete na metatrepseis ta pixel se xiliosta sto ps.
ProJecT Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Dld Blane pies diastaseis prepei na mpoun gia mia afisa? (Min rwtiseis kai esy t afisa! :P Pisteuw pos exeis dei ston dromo afises me diaforous! ) P.S ProJect nomizw pos ginete na metatrepseis ta pixel se xiliosta sto ps. 60x30(cm) πρεπει να ειναι μια αφισα απο αυτες στους δρομους.
Pinaepple Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 otn kns "New" sto ps dipla apo eki p bazis platos ipsos exi pixel cm k alla.
xT3яяǾr™ Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 a dld mporo na metrisw ta cm tis afisas p exw os protupo kai meta na paw na valw tis diastaseis p vrika swsta?
Pinaepple Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 a dld mporo na metrisw ta cm tis afisas p exw os protupo kai meta na paw na valw tis diastaseis p vrika swsta? akrivo s:) analoga me t xarti p 8es
MixMasteR Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Οι διαστάσεις αυτές που ζητάει επιτυγχάνονται και από το PS.Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις Corel Draw, έλεος. Εγώ μια ιδέα του έδωσα.Γιατί το είδα.
Furiosus Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ok thnx guys ;) Αν χρειάζεσαι κάτι άλλο, στείλε μου μήνυμα να το ξεκλειδώσω. Επίσης, θα ήταν καλύτερα να έβαζες [GR] tags στο τίτλο.
Recommended Posts