Inbalanced Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Exo problima me to Pc mou kai exo duo epiloges :S Na parw new motherboard h' na parw ena PCI controler gia na douleuei oi skliroi :S Ti protinete?
Apithanos Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Exo problima me to Pc mou kai exo duo epiloges :S Na parw new motherboard h' na parw ena PCI controler gia na douleuei oi skliroi :S Ti protinete? analogos, ama exeis new motherboard, i opoia einai kalh k antexei pare pci controller, ama i motherboard s einai palia, ala3e tin kalutera gt tha se emfanisei k alla provlimata..
Inbalanced Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 I Motherboard m einai kali alla dn thimame pio montelo einai. Exo problima me tin ATA kai me tis thires tis SATA :S o texnikos pou to phga mou proteine autes tis duo pithanotites dokimasa kai ena diko m PCI contoler kai dn egine tpt... :S opote paw gia new Motherboard kai blepoume ty pedes :)
Furiosus Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 I Motherboard m einai kali alla dn thimame pio montelo einai. Exo problima me tin ATA kai me tis thires tis SATA :S o texnikos pou to phga mou proteine autes tis duo pithanotites dokimasa kai ena diko m PCI contoler kai dn egine tpt... :S opote paw gia new Motherboard kai blepoume ty pedes :) Εάν έχεις οποιαδήποτε άλλη απορία πάνω στο θέμα, κάνε μου ΠΜ να το ξεκλειδώσω. Locked.
Recommended Posts