nagudung Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Είναι σήμερα 48 χρόνων χρήσης για την μακροοικονομική. Θα ήθελα να το επεκτείνει, όπως το 100. Πώς μπορώ να κάνω; Έχω κοίταξε μέσα από τις σχετικές πηγές, java, αλλά έχω βρεθεί τίποτα. Όποιος οποιεσδήποτε ιδέες?
0 HellRanger Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Είναι σήμερα 48 χρόνων χρήσης για την μακροοικονομική. Θα ήθελα να το επεκτείνει, όπως το 100. Πώς μπορώ να κάνω; Έχω κοίταξε μέσα από τις σχετικές πηγές, java, αλλά έχω βρεθεί τίποτα. Όποιος οποιεσδήποτε ιδέες? Χωρίς πλάκα διάβασε προσεκτικά τι γράφεις και αν βγάλεις εσύ νόιμα θα βγάλουμε και εμείς για να σε βοηθείσουμε!
0 Reptant_ Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Είναι σήμερα 48 χρόνων χρήσης για την μακροοικονομική. Θα ήθελα να το επεκτείνει, όπως το 100. Πώς μπορώ να κάνω; Έχω κοίταξε μέσα από τις σχετικές πηγές, java, αλλά έχω βρεθεί τίποτα. Όποιος οποιεσδήποτε ιδέες? man we don't even understand what u say stop using google translator it sucks even if u get a correct answer u won't be able to understand it
0 CarmineAngelo Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 αφου ειναι 48 χρόνων δεν μπορουμε να τον βοηθησουμε εκτος και αν ζηταει μια πληροφορια πιο φυσολογικη.
0 Furiosus Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 I will write in English in order to understand me. http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=174642.0 You've already made a topic about that in EN section, so no reason to keep this open, since you won't understand anything. Locked.
Question
nagudung
Είναι σήμερα 48 χρόνων χρήσης για την μακροοικονομική. Θα ήθελα να το επεκτείνει, όπως το 100. Πώς μπορώ να κάνω;
Έχω κοίταξε μέσα από τις σχετικές πηγές, java, αλλά έχω βρεθεί τίποτα.
Όποιος οποιεσδήποτε ιδέες?
4 answers to this question
Recommended Posts