LioNtaraki Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 poli kalo to guidesou alla prota bazis to client mod gt mpori na se bgali kana error opote na kseris ama mpeni Quote
underground Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 ta error ftiaxnontai kiolas pou antimetopizontai st client.. ;). Quote
Kafros_Gr Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 parapoli kalo post pragmatika ta spas :P Quote
pipiou21 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Poly Kalo Guide Alla Exw Ena Provlimataki Me To L2 File Edit Me Petaei Sinexeia Error Kai Kapoies Fores Mou Svinei Kai Ta Arxeia Kai Tin Kanw Etsi AKrivos Tin Diadikasia Ti Fteei ?? Mimis400, prosekse, to client tou l2 exei mia sigkekrimenh sintaksh, den kserw ean auth diaferei metaksu chronicle, pantos, otan sou petaei error kai zvinei to arxeio paei na pei oti den perases swsta auto pou sou dwsane, h oti apla einai idi lathos.. ara den mporei na apothikeusei to arxeio... Pantos se auto den fteei to fileedit(toulaxiston apo 'so kserw), apla exeis grapsei kati lathos... ena sinithismeno lathos einai p kapoio mperdeuoun to " "(space) me to " "(oxi akrivws space).... tespa... :) Ontopic, wraio to guide file :).. mpravo Quote
MIMIS400 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Mimis400, prosekse, to client tou l2 exei mia sigkekrimenh sintaksh, den kserw ean auth diaferei metaksu chronicle, pantos, otan sou petaei error kai zvinei to arxeio paei na pei oti den perases swsta auto pou sou dwsane, h oti apla einai idi lathos.. ara den mporei na apothikeusei to arxeio... Pantos se auto den fteei to fileedit(toulaxiston apo 'so kserw), apla exeis grapsei kati lathos... ena sinithismeno lathos einai p kapoio mperdeuoun to " "(space) me to " "(oxi akrivws space).... tespa... :) Ontopic, wraio to guide file :).. mpravo nai katalavena ti la8os eixa kanei (to l2 file edit itane gia kamael kai gia c6) ego to eixa gia kamael kai mou esvine to arxeio twra einai ola ok !! Quote
MIMIS400 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Signomi kai palli kai einai kai para poly palio to guide exw to exis provlima eno ola einai kanonika ftiagmena (p.x) to file edit to exw epilexei c6(interlude) anigo to armorgrp kai vazw ta extra mou to kanw save me rev 413 kai mou vgazei auto 8a mporouse kaneis na me help Sry Kai Palli Guys Quote
spellkillerr Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 to idio kai se mena me to pano paidei me petah afth thn blakia kai den ksero th na kano help Quote
L2Serenity Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 file sry alla otan pataw save to armorgp mou bgazei error .. gt? Quote
Recommended Posts