LioNtaraki Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 otan pernas na arxio java kai lei sto + to bazis sto - to aferis th enooune aferis diladi ama to exo mesa se ena java arxio to sbino kkai afino mono afto me + otan pernao to code ?
0 Sindelia Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 8a sou dwsw ena paradeigma. Original File: loc = MapRegionTable.getInstance().getTeleToLocation(activeChar, MapRegionTable.TeleportWhereType.Town); Patch: - loc = MapRegionTable.getInstance().getTeleToLocation(activeChar, MapRegionTable.TeleportWhereType.Town); + setReviveSpot(); + loc = new Location(reviveX, reviveY, reviveZ); Meta to Patch: setReviveSpot(); loc = new Location(reviveX, reviveY, reviveZ);
0 LioNtaraki Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 loc = MapRegionTable.getInstance().getTeleToLocation(activeChar, MapRegionTable.TeleportWhereType.Town); setReviveSpot(); loc = new Location(reviveX, reviveY, reviveZ); diladi etsi diladi ta - sbino oti grafi kai exi-
0 LioNtaraki Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Απλό είναι σβήνεις τα - και προσθέτεις τα + afto den mporo na katalabo otan ine etsi sbino oti grafi ? - loc = MapRegionTable.getInstance().getTeleToLocation(activeChar, MapRegionTable.TeleportWhereType.Town);
0 Fanky Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 afto den mporo na katalabo otan ine etsi sbino oti grafi ? - loc = MapRegionTable.getInstance().getTeleToLocation(activeChar, MapRegionTable.TeleportWhereType.Town); ναι ακριβώς, όταν μια γραμμή έχει το - την σβήνεις όλη.
0 LioNtaraki Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 ναι ακριβώς, όταν μια γραμμή έχει το - την σβήνεις όλη. thanks pou me to emathes
Question
LioNtaraki
otan pernas na arxio java kai lei sto + to bazis sto - to aferis th enooune aferis diladi ama to exo mesa se ena java arxio to sbino kkai afino mono afto me + otan pernao to code ?
7 answers to this question
Recommended Posts