Jump to content
  • 0

[Help]Loginserver Problems

Question

Posted

Geia sas pedia 8a ei8ela ligi voi8eia gia to server pou anixa.

Einai gracia epilogue me l2jarchid .

Ola kala ta ekana alla otan anigw to l2.exe na pexw sto server mou kai paw na kanw account ,

mou kolaei ekei kai dn paei pera diladi auto

Click

Opios help 8a xarw polu , eidika me TeamViewer.

Ama li8ei to prob mou Reward 100 Adena(s)

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

On Topic: Το είχα και εγώ μια φορά αυτό το πρόβλημα για την ακρίβεια την πρώτη φορά που άνοιξα server και το πρόβλημα ήταν το gameserver port είχα ξεχάσει να το ανοίξω..(Έσχος) Κοίτα αν έχεις σίγουρα ανοιχτά ports. Τα port που θες είναι αυτά LoginServer Port = 2106 και GameServer Port = 7777.

Off Topic: Αφού έχεις Archid λογικά θα έχεις πληρώσει για να πάρεις το πακ. (Aν δεν κάνω λάθως) Γιατί δεν ζητάς βοήθεια από εκεί;

• 0
Posted

On Topic: Το είχα και εγώ μια φορά αυτό το πρόβλημα για την ακρίβεια την πρώτη φορά που άνοιξα server και το πρόβλημα ήταν το gameserver port είχα ξεχάσει να το ανοίξω..(Έσχος) Κοίτα αν έχεις σίγουρα ανοιχτά ports. Τα port που θες είναι αυτά LoginServer Port = 2106 και GameServer Port = 7777.

Off Topic: Αφού έχεις Archid λογικά θα έχεις πληρώσει για να πάρεις το πακ. (Aν δεν κάνω λάθως) Γιατί δεν ζητάς βοήθεια από εκεί;

ta ports einai sosta kai to pack dn to agorasa mou to edwse enas filos mou alla dn mporw na epikinonisw mazi tou .. opios mporeis na me help me teamviewer kalo. msn propaganda_01@hotmail.com

• 0
Posted

Δυστυχώς φίλε δεν είμαι στο pc μου (γιατι κάτι έπαθε το inernet γαμώ τον ΟΤΕ όλο σκάβουν και δεν κάνουν τίποτα, έχουν γαμήσει και τους δρόμους) για να δω τι έχεις κάνει και να σε βοηθείσω τώρα. Οπότε αν μπορεί κάποιος άλλος ας σε κάνει add στο msn και να δει το πρόβλημα σου.

• 0
Posted

Δυστυχώς φίλε δεν είμαι στο pc μου (γιατι κάτι έπαθε το inernet γαμώ τον ΟΤΕ όλο σκάβουν και δεν κάνουν τίποτα, έχουν γαμήσει και τους δρόμους) για να δω τι έχεις κάνει και να σε βοηθείσω τώρα. Οπότε αν μπορεί κάποιος άλλος ας σε κάνει add στο msn και να δει το πρόβλημα σου.

Panw otan enoeis port, prepi na ta allaxw apo to modem/router settings kai apo to teixos prostasia?

• 0
Posted

Ναί. Κοίταξε αυτό εδώ και πες μου.

1o. Guide

2o. Guide

Υ. Το 2ο. Είναι καλήτερο αλλά έτσι όπως τα λέει ο φίλος μας δεν πιστεύω να κατάλαβε κανείς.. αν μπορείς να βγάλεις άκρη είσαι οκ!

Edit Topic: Δες από εδώ αν είναι ανοιχτά τα ports.

GameServer Port

LogInServer Port

Ελπίζω τώρα να δείς αν είναι οκ όπως είπες.

Edit Topic No2: Αν δεν έβγαλες άκρη με αυτά τα port cheker που έδωσα πιο πάνω τοτε δες στο google.gr δίαφορους Port Checkers

• 0
Posted

Ναί. Κοίταξε αυτό εδώ και πες μου.

1o. Guide

2o. Guide

Υ. Το 2ο. Είναι καλήτερο αλλά έτσι όπως τα λέει ο φίλος μας δεν πιστεύω να κατάλαβε κανείς.. αν μπορείς να βγάλεις άκρη είσαι οκ!

Edit Topic: Δες από εδώ αν είναι ανοιχτά τα ports.

GameServer Port

LogInServer Port

Ελπίζω τώρα να δείς αν είναι οκ όπως είπες.

Edit Topic No2: Αν δεν έβγαλες άκρη με αυτά τα port cheker που έδωσα πιο πάνω τοτε δες στο google.gr δίαφορους Port Checkers

efxaristo mou voi8ise ligaki alla dn mporw na allaxw tis ri8miseis tou tixous prostasias epidi xrisimopoiw vista  :/

• 0
Posted

Ok vrika oti epsaxna me tn voi8eia enos filou,

Request gia Lock .

Locked as Requested.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...