BloodyIcon Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Egw me kati alla paidia diafonoume sto poios einai o kaliteros...Dioti lene pos o tyrant den mporei na rixksi polla atoma...eno o titan tous trwei olous..!!!Egw diafono mazi tous kai tous leo pos o tyrant einai kai gamo gia pvps kai pos aksizei.!!!! Thelw na me peite poia gnomi exetai gia autous kai na tous sigrinete Ton Tyrant Kai Ton Titan!!! Tyrany FTW!!!!!! Quote
xa0 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 ο καθένας έχει τα δικά του θετικά και αρνητικά. εάν σου είναι εύκολο διευκρίνισε για τι chronicle και για τι server μιλάμε. Quote
BloodyIcon Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 ο καθένας έχει τα δικά του θετικά και αρνητικά. εάν σου είναι εύκολο διευκρίνισε για τι chronicle και για τι server μιλάμε. milame gia pvp servers kai ch epilogue! Quote
LordPanic Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 re'su toso kairo leme balance kai balance kai akoma na katalabete ti thelw na pw ? oti an enas server einai balance tote ola ta class aksizoun an eisai kalos sto class s rixneis opion thes arki na to niwthis o kaluteros nikaei den uparxei kalutero class an niwthis einai to thema ama einai fail o server pane kane necro,dagger,soultaker ola einai thema ikanotitas. Quote
Fortuna Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 re'su toso kairo leme balance kai balance kai akoma na katalabete ti thelw na pw ? oti an enas server einai balance tote ola ta class aksizoun an eisai kalos sto class s rixneis opion thes arki na to niwthis o kaluteros nikaei den uparxei kalutero class an niwthis einai to thema ama einai fail o server pane kane necro,dagger,soultaker ola einai thema ikanotitas. Δεν υπάρχει balance στο l2 και ούτε πρόκειται να υπάρξει ποτέ. Είναι πάρα πολλά τα class που είναι άχρηστα σχεδόν στα πάντα. Quote
magaki100-87 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Δεν υπάρχει balance στο l2 και ούτε πρόκειται να υπάρξει ποτέ. Είναι πάρα πολλά τα class που είναι άχρηστα σχεδόν στα πάντα. Εσύ είσαι άχρηστος. Quote
Zoubis®™ Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Titan kata thn apopsi m,exei megalo patk kai etc. Quote
BloodyIcon Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Na se pw tin alitheia psilosimfono me ton anima dioti diskola vriskeis server me balanced classes kai sto telos axristeuontai merika class!!! Quote
Pinaepple Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Tyrant . poles epiloges.. eno o titan tpt Quote
BloodyIcon Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Tyrant . poles epiloges.. eno o titan tpt Simfono mazi s dioti polles fores autoi pou pezoun me titan pezoun mono me F1+zealot+frenzy....... Enw ston tyrant panw katw prepei na ksereis ti kanoun ta skills tou!!!! Quote
`Rοmeο Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 tyrant fisika kai amma forai fist me crt+stun skizi o titan exi ligo p def mono to p atack aksizi se aftona :) Quote
Recommended Posts