Jump to content

Recommended Posts

Posted

paidia exw ena provlima me to pc stn arxh tou format diale3a tn agglikh glossa kai tora 8elw na valw tn ellinikh alla epidi dn 3r apo win7 8elw na ma8w pos mporw na tn valw tora einai anagkh !

Posted

Εννοείς στο πληκτρολόγιο να γράφεις Ελληνικά ή να αλλάξεις την γλώσσα των Windows σε Ελληνικά?

Posted

Εννοείς στο πληκτρολόγιο να γράφεις Ελληνικά ή να αλλάξεις την γλώσσα των Windows σε Ελληνικά?

tin glossa tn windows se ellhinka kai kati alo otan vazw ellinikous ipotitlous mou vgenoun kati vlakes gramata ..

Posted

tin glossa tn windows se ellhinka kai kati alo otan vazw ellinikous ipotitlous mou vgenoun kati vlakes gramata ..

ti windows exeis ?

Posted

dn ginete ayto p les nmz

k egw win7 exw k dn exw kanen problima me ta ellinika exw agglika windows ala kanena problima me ta ellinika

ginete mia xara, mn oles oti thes :)

Posted

Κατέβασε το πακέτο γλώσσας από το Windows Update, κάντο install και είσαι οκ. Θα το βρεις στις προαιρετικές ενημερώσεις. ;)

Posted

8elw ena link me tin ellinikh glossa

dite akrivos ti provlimata exw

qq3.png

qq2t.png

qq1i.png

kane auto pou sou eipe o zero, k dn tha exeis kanena apolitos prob :)

Posted

kane auto pou sou eipe o zero, k dn tha exeis kanena apolitos prob :)

mporeis na m doseis ena link?

Posted

mporeis na m doseis ena link?

μπες στον πινακα ελέγχου, και καντο με την ενημέρωση των windows ( Window Update )

Posted

akou 8a pas ekei p dialegeis glwssa oxi update kai 8a dialexeis tn teleftea epilogh p s exei ekei dialexe tin glwssa p 8es eimai diakopes kai exw xp makari na hmoun spiti n s lega akribws

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...