Jump to content

[GR] Topic για την ΑΕΚ


Belzebul

Recommended Posts

lpn enta3ei xasame xasate telos to thema. i AEK i xtesini m thimise tn persini mono sto scorarisma. dld dn ithele i mpala na mpei mesa. ama deis olo tn agona i kerkira ekane to poli 3 faseis k apo aftes tis fasis evale 2 gol. dld kolofardi. k stn amina ama deis tha katalaveis oti me to pou ekane i aek epithesi pigenan k oi 9 piso gt 2 kathontousan mprosta. opos egine k sto deftero gol.

 

alla etc einai i mpala.

σαν να λες ότι ο ηρακλής έπαιξε καλύτερα από τον ολυμπιακό?
Link to comment
Share on other sites

σαν να λες ότι ο ηρακλής έπαιξε καλύτερα από τον ολυμπιακό?

Οχι, αλλα καταφερε να σας γυρισει το ματς σε 7 λεπτακια.

Link to comment
Share on other sites

κάτι λέγατε για τον ολυμπιακό που έχασε.

O Oλυμπιακός σύμφωνα με τα λεγόμενα σας έχει λεφτά και άλλα πολλά , αντιθέτως η Α.Ε.Κ. πάλι με τα λεγόμενα σου δεν έχει τίποτα σπουδαίο οπότε τι σε κόφτει που έχασε απο την Κέρκυρα ? εμείς μιλάμε για σας γιατί υποτιθεται ότι έχετε επενδύση πολλά λεφτά σαν ομάδα ή κάνω λάθος? .

Link to comment
Share on other sites

Όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το aek365.gr, στην ΑΕΚ υπήρχε ειλημμένη απόφαση από χθες το βράδυ, πως θα πρέπει να υπάρξει άμεσα μεταγραφική ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας. Η εμφανίσεις του Σάνελ Γιάχιτς σε αυτή τη θέση, δεν έδειχναν ότι θα μπορούσε να βγει η χρονιά και άλλη λύση πριν της ενίσχυσης δεν υπήρχε. Τελικά ο παίκτης που επιλέχθηκε ήταν ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος πέρασε σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ και συμφώνησε με τον Σταύρο Αδαμίδη για συνεργασία ενός έτους, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.

 

Ο 31χρονος άσος, έφτασε αργά το απόγευμα στη Γράμμου, εκεί όπου ανέβηκε στα γραφεία, είχε συνομιλία με τον πρόεδρο της Ένωσης και τελικά καταρχήν συμφωνία, που θα επικυρωθεί αύριο, όταν θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα. Στη Γράμμου ο Πατσατζόγλου έφτασε με την σύζυγό του, όπου τον περίμενε κάτω από τα γραφεία. Μάλιστα, επειδή υπήρχε περίπτωση να υπάρξει καθυστέρηση στις συζητήσεις, κατέβηκε να την ενημερώσει για αυτό και εν συνεχεία ανέβηκε και πάλι στα γραφεία.

Link to comment
Share on other sites

Μετά τις χθεσινές αποκλειστικές δηλώσεις στο aek365.gr του μάνατζερ του Ρότζερ Γκερέιρο, ότι ο Βραζιλιάνος μέσος θα μείνει στην ΑΕΚ σήμερα έγινε και το πρώτο (μεγάλο) βήμα επιστροφής του παίκτη στην ομάδα. Ο Γκερέιρο ανέβηκε στους Θρακομακεδόνες, για να κάνει προπόνηση ξανά με την υπόλοιπη ομάδα μετά από πολλούς μήνες όπου γυμναζόταν μόνος του! Ο Βραζιλιάνος μέσος ακολούθησε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και μάλιστα έκανε ασκήσεις και με μπάλα.

 

Εδειξε με μία πρώτη ματιά ότι δεν είναι πάρα πολύ πίσω σε σχέση με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, μια και φρόντιζε καθημερινά να προπονείται αν και ήταν στους «κομμένους». Βεβαίως ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για πλήρη επανένταξη του Γκερέιρο στην ΑΕΚ, αλλά έγινε σήμερα ένα πολύ σημαντικό βήμα και αναμένει ο παίκτης το δεύτερο. Κάτι που περιμένει πως και πως…

 

Η Ενωση προσπάθησε όλο το προηγούμενο διάστημα να «ξεφορτωθεί» το συμβόλαιο των 600.000 ευρώ ετησίως, δεν τα κατάφερε και τώρα με κίνδυνο να της μείνει στο… ράφι ένα τόσο «βαρύ» συμβόλαιο, ο Γκερέιρο επανεντάχθηκε με σκοπό να βελτιωθεί η αγωνιστική του κατάσταση. Αυτό αφορά και πιθανή κλήση του να παίξει και πάλι με την ΑΕΚ ή να πωληθεί σε άλλη ομάδα πιο εύκολα.

Link to comment
Share on other sites

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο είναι το πρόσωπο που κυριαρχεί στο σημερινό «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου. Η πλειοψηφία αναφέρει πως η Ένωση με την τακτική της διώχνει τον Αργεντίνο ενώ υπάρχουν και οι πιο αισιόδοξες προσεγγίσεις. Από εκεί και πέρα υπάρχουν αναφορές στον Σκόκο και τον Αραούχο. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.

 

SPORTDAY

 

«Θα τα βρούμε με τον Μπλάνκο» είναι ο τίτλος στην εφημερίδα που τονίζει: «Πίστη στην ΑΕΚ για παραμονή με νέο συμβόλαιο του Ζορό, παρά την ένταση στο προχθεσινό ραντεβού των Αδαμίδη, Οναΐντια. Την τελική πρόταση της ετοιμάζει η Ένωση που περιμένει λογική και σύνεση από την αντίπερα όχθη. Απόφαση να δημοσιοποιηθούν τα παζάρια για την ενημέρωση του κόσμου αν δεν υπάρξει αίσιο τέλος». Η «Sportday» παρουσιάζει ένα θέμα με τα «εγκλήματα» και τις αδικίες του παρελθόντος που έχουν κάνει τον Μπλάνκο να νιώθει ριγμένος και τη νέα διοίκηση να αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα με την ανανέωση του συμβολαίου του. Όπως τονίζεται πάντως η Ένωση δεν σκοπεύει να ανέβει πολύ πάνω από τα 450.000 που ήταν η τελευταία της προσφορά και δεν βρεθεί η χρυσή τομή οι λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων για γνωστοποιηθούν ώστε ο κόσμος να ξέρει τι έχει γίνει. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στην επιστροφή Γκερέιρο ενώ τονίζεται πως γίνεται προσπάθεια ο Λούκας να δοθεί δανεικός σε ρουμανική ομάδα καθώς εκεί οι μεταγραφές τελειώνουν στις 15 του μήνα. Τέλος τονίζεται πως η ΑΕΚ κατέθεσε στην ΕΠΟ αίτηση διακοπής συμβολαίου του Αραούχο με σκοπό να τελειώσει το θέμα με τον Αργεντίνο άμεσα.

 

GOAL NEWS

 

Για νέα πρόταση στον Μπλάνκο μιλάει το «Goal». «Βελτιωμένη κρούση στον Μπλάνκο ετοιμάζει ο Αδαμίδης» γράφει η εφημερίδα που τονίζει πως αυτή η κίνηση θα βάλει και τους ... τίτλους τέλους στο θέμα. Και εδώ αναφέρεται πάντως πως υπάρχει αισιοδοξία πως με τη νέα πρόταση θα επέλθει συμφωνία. Από εκεί και πέρα τονίζεται πως μετά τον «Ζορό» θα ακολουθήσουν άμεσα συναντήσεις με τους εκπροσώπους τόσο του Τζιμπούρ όσο και του Σκόκο ώστε να διευθετηθούν και αυτά τα θέματα που «καίνε» την ΑΕΚ. «Τελευταία μεταγραφή» χαρακτηρίζεται η επιστροφή του Ρότζερ Γκερέιρο στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα ενώ τονίζεται πως η ελληνοποίηση που ήθελε ο Μπάγεβιτς επιτεύχθηκε και η διαφορά είναι αισθητή.

 

 

 

ΕΞΕΔΡΑ

 

Μπλάνκο και εδώ με τον τίτλο να είναι: «Του δείχνουν την έξοδο». Σύμφωνα με την «Εξέδρα» οι ενέργειες τις διοίκησης της ΑΕΚ φανερώνουν την επιθυμία της να μην κρατήσει τον Μπλάνκο. «Αν κρίνουμε από τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται η διοίκηση τη συγκεκριμένη υπόθεση δείχνει να ωθεί (άγνωστο γιατί) τον Μπλάνκο στην έξοδο» αναφέρει χαρακτηριστικά η «Εξέδρα». Ο ίδιος ο παίκτης πάντως επιθυμεί να μείνει κάτι που μεταβίβασε εκ νέου στον μάνατζερ του. Στο θέμα «Αραούχο» τώρα η ΑΕΚ ζήτησε διακοπή συμβολαίου και πλέον το θέμα θα λυθεί στα δικαστήρια, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Τέλος φιλοξενούνται δηλώσεις του προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργου Αγγελετόπουλου που τονίζει πως το γήπεδο της Ριζούπολης θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό.

 

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

 

Ο Νάτσο Σκόκο είναι εδώ το πρόσωπο που κυριαρχεί. «Γι'αυτό τον χρυσώνει. Ο φόβος για να αρπαχθεί ο παίκτης τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟ, η κυριότερη αιτία που στην ΑΕΚ αποφάσισαν να του κάνουν μια σούπερ πρόταση. Θετικά το βλέπει ο Σκόκο και δεν αποκλείεται στις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις» τονίζει η «Ώρα». Όσο για το θέμα «Μπλάνκο» η εφημερίδα αναφέρει: «Δύσκολα αλλάζει η κατάσταση με το συμβόλαιο του Ίσμαελ Μπλάνκο και τα λάθη του παρελθόντος που πληρώνει τώρα η ΑΕΚ». Από εκεί και πέρα με δηλώσεις του ο Άντμιρ Βλάνταβιτς επιβεβαίωσε πως είχε μιλήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τονίζει πως έφτασε μια ανάσα από την ΑΕΚ.

 

SCORE LIVE

 

«Βρείτε τα!» προτρέπει η εφημερίδα που αναφέρεται στο θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου του Μπλάνκο. «Μιλήστε ΑΕΚτζήδικα και για το καλό της ομάδας. Στη συνάντηση του Μπλάνκο με τον πρόεδρο πρέπει να ξεκαθαρίσουν όλα για το νέο συμβόλαιο. Στο Λονδίνο ο Αδαμίδης με την επιστροφή του τα λέει με τον Αργεντίνο. Είναι μέλος της ομάδας τον υπολογίζουμε και τον αγαπάμε, λένε και το πιστεύουν στην ΑΕΚ» τονίζει το «Score». Η εφημερίδα επίσης κάνει μια ανάλυση σύμφωνα με την οποία η Ένωση ενισχύθηκε και νοικοκύρεψε τα οικονομικά της.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...