Jump to content

Official Topic Of Panathinaikos


UltrasGate13™

Η ομάδα που θα βγει φέτος στο τσάμπιονς λιγκ εκτός του Ολπυμπιακού  

9 members have voted

  1. 1. Η ομάδα που θα βγει φέτος στο τσάμπιονς λιγκ εκτός του Ολπυμπιακού

    • ΠΑΟΚ
      2
    • ΠΑΟ
      5
    • ΑΕΚ
      2
    • ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
      0


Recommended Posts

Συγχαρητήρια που προσπαθείτε να δείξετε ποιοι οπαδοί είναι οι πιο μάγκες. Λες και αυτό σημαίνει κάτι. Συγχαρητήρια αντί να κάτσουμε να βρούμε τρόπους αντιμετώπισης της βίας εσείς κάθεστε και λέτε που ποιος και πως έφαγε το πιο πολύ ξύλο.

 

Συμφωνώ.

Link to comment
Share on other sites

Μετά την απόκτηση του Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ (που φτάνει στις 14:00 το μεσημέρι), σειρά παίρνει ο επιθετικός. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έδωσε το «ΟΚ» για την αγορά ενός παίκτη στη γραμμή κρούσης και ήδη εξετάζονται οι περιπτώσεις Ιλάν και Πάντελιτς. Συνεχίζεται το «ξεσκαρτάρισμα» στην Παιανία, με τους Βραζιλιάνους, Κλέιτον και Γκάμπριελ να ακολουθούν το δρόμο που χάραξε ο Ρουκάβινα και θα διαβούν οι Γκαλίνοβιτς, Μελίσσης.

 

Το «ΟΚ» του Γιάννη Βαρδινογιάννη για μεταγραφή επιθετικού ήρθε και έτσι ο Παναθηναϊκός θα «χτενίσει» την αγορά για την απόκτηση ενός φορ με τα στοιχεία που θέλει ο Νίκος Νιόπλιας. Ο Έλληνας τεχνικός ζητά κάποιον με αίσθηση του γκολ, αλλά να αγωνίζεται «φουνταριστός» και όχι περιφερειακός. Δεν θέλει κάποιον, δηλαδή, σε στυλ Ρουκάβινα.

 

Ενδεχομένως η απόκτηση του επιθετικού να καθυστερήσει κάπως, αφού προέχει η αποχώρηση των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται. Έτσι, θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο μπάτζετ για να αποκτηθεί το καλύτερο δυνατό όνομα που θα υπάρχει στο μεταγραφικό «παζάρι». Πάντως, τα πρώτα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των Ιλάν και Πάντελιτς. Ο Βραζιλιάνος μοιάζει να έχει το προβάδισμα, παρότι ζητά 1 εκατ. ευρώ. Το ατού του σε σχέση με τον Πάντελιτς είναι ότι δεν έχει πρόβλημα στο χρόνο του συμβολαίου, σε αντίθεση με τον Σέρβο που ζητά τριετές, έναντι 700.000 ευρώ το χρόνο.

 

Έρχεται και ενσωματώνεται αμέσως

Στις 14:00 το μεσημέρι προσγειώνεται στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Ζαν-Αλέν Μπομσόνγκ. Ο Γάλλος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ενσωματωθεί άμεσα στο υπόλοιπο ρόστερ του «τριφυλλιού». Εκτός απροόπτου, μάλιστα, θα ακολουθήσει την ομάδα στον Καναδά για τα παιχνίδια με της ομάδες του Μιλάνου (Ίντερ και Μίλαν). Θυμίζουμε ότι ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές περίπου 1,1 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, περίπου 650.000 ευρώ θα πάρει και η Λιόν. Με αυτό το ποσό πείστηκε για να δώσει το «ΟΚ» για την παραχώρηση του Γάλλου.

 

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Την αρχή έκανε ο Άντε Ρουκάβινα. Σειρά είχαν οι Μάριο Γκαλίνοβιτς και Χρήστος Μελίσσης που ειδοποιήθηκαν την Τρίτη να βρουν άλλη ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Μετά, ήρθε η σειρά των Βραζιλιάνων. Οι Κλέιτον και Γκάμπριελ είναι οι επόμενοι που δεν θα ξαναφορέσουν την εμφάνιση με το «τριφύλλι» στο στήθος, αφού έμαθαν τα άσχημα «μαντάτα» από τη διοίκηση. Κάτι, που σημαίνει ότι δεν θα ακολουθήσουν την υπόλοιπη ομάδα σε Καναδά και Ηνωμένες Πολιτείες για τα σπουδαία φιλικά με Ίντερ και Μίλαν. Η είδηση προέκυψε από τη συνάντηση που είχαν οι Νιόπλιας, Φρέιτας και Δημήτρης Γόντικας.

 

Πάντως, οι συνεχόμενοι «αποχαιρετισμοί» στην Παιανία θα προσφέρουν και οικονομικά οφέλη στον Παναθηναϊκό. Ακόμα και να μην πωληθούν ακριβά, μόνο από την εφορία οι «πράσινοι» υπολογίζουν ότι θα κερδίσουν πάνω από δύο εκατ. ευρώ, ποσό που βγαίνει από τις συνολικές ετήσιες απολαβές των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών.

 

* Κρούση από τις Χέρτα και Ντούισμπουργκ έχει δεχθεί ο Βαγγέλης Μάντζιος, αλλά δεν φαίνεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Ο Έλληνας επιθετικός θα περιμένει να φτάσουν και άλλες προτάσεις και ακολούθως να αποφασίσει για το μέλλον του. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στην Αμερική.

 

opocvl.jpg

Link to comment
Share on other sites

Οι δυο πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους τουλάχιστον για ακόμα ένα χρόνο και δεν υφίσταται κανένα θέμα πώλησης του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου.

 

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα εξακολουθήσει να δεσπόζει στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού τουλάχιστον για ακόμα ένα χρόνο, παρά τις περί του αντιθέτου πληροφορίες που έρχονταν την Τετάρτη από τη Βραζιλία. Όλα αποδείχτηκαν ράδιο αρβύλα και έτσι οι καρδιές των πράσινων φιλάθλων πήγαν στις θέσεις τους... Έστω και αν με τις δηλώσεις του στο Μπέλο Οριζόντε άφησε ένα ανοιχτό παράθυρο για αποχώρηση του το φετινό καλοκαίρι, η ουσία είναι πως αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί. Τόσο γιατί ο ίδιος δεν καίγεται να φύγει, όσο γιατί και ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει διατεθειμένος να τον πουλήσει.

 

Αρχικά, από την πλευρά της πράσινης ΠΑΕ υπάρχει η ρητή τοποθέτηση εκ μέρους του τεχνικού διευθυντή Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος δήλωσε κατηγορηματικά σε συνέντευξη που έδωσε στο Κιτζμπούελ, ότι δεν υπάρχει πρόθεση πώλησης κανενός από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού. Παράλληλα, σε όλη τη διάρκεια του... σήριαλ με τη Φλαμένγκο, στον Παναθηναϊκό ξεκαθάριζαν ότι η πρόταση του βραζιλιάνικου συλλόγου δεν πρόκειται καν να συζητηθεί και πως σκόπευαν να τη μελετήσουν μόνο εάν ο ίδιος ο Ζιλμπέρτο εξέφραζε την επιθυμία του να φύγει, κάτι όμως που δεν έγινε.

 

Από τη δική του σκοπιά, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν έχει λόγο να φύγει. Στην Αθήνα περνάει πολύ καλά, ο κόσμος τον αγαπάει, ο Παναθηναϊκός παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και κάνει πρωταθλητισμό και φυσικά, το κυριότερο απ' όλα, απολαμβάνει ένα βασιλικό συμβόλαιο που είναι απίθανό να βρει σε άλλη ομάδα. Την ώρα που φούντωναν οι φήμες στη Βραζιλία για συμφωνία του με τη Φλαμένγκο, αυτός τήρησε στάση ανάλογη με του Τριφυλλιού. "Φεύγω μόνο εάν ο σύλλογος θέλει να με διώξει" ήταν η τοποθετηση του και από τη στιγμή που δεν διαπίστωσε τέτοια διάθεση από την πλευρά των πρασίνων, συνεχίζει κανονικά.Με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, η συνεργασία των δυο πλευρών θα διακοπεί μόνο εάν η μια από τις δυο εκφραστεί ξεκάθαρα ότι δεν θέλει την άλλη. Για διαφορετικούς λόγους, ούτε η ΠΑΕ, ούτε ο ποδοσφαιριστής έχουν συμφέρον να το κάνουν και δεν πρόκειται να το κάνουν. Οπότε, το σημαντικό και ταυτόχρονα το επιθυμητό για τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του Τριφυλλιού, είναι ότι ο Ζιλμπέρτο θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού...

Link to comment
Share on other sites

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκου Κωνσταντόπουλου με τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Οι δύο άνδρες, σε δηλώσεις τους, τόνισαν ότι η ομάδα είναι υπεράνω προσώπων. «Ευχαριστημένος ο Νιόπλιας από τις μεταγραφές», τόνισε ο κ. Κωνσταντόπουλος, «…ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα», τα λόγια του κ. Γιαννακόπουλου, που πρόσθεσε ότι θα είναι δίπλα σε όσους στηρίζουν τον Παναθηναϊκό.

 

Μετά το πέρας της συνάντησης, στην οποία παραβρέθηκε και ο Δημήτρης Γόντικας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν ο πρώτος που μίλησε.

 

«Θέλω να πω στα ΜΜΕ ότι η συνάντηση ήταν εγκάρδια. Επιβεβαιώνω την μακροχρόνια φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχουμε ο ένας για τον άλλον. Ζήτησα τη γνώμη του για τα θέματα της ΠΑΕ με χαρά ακούω την άποψη και τη συμβουλή του. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι πάντα ο Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο, στην κοινωνία να έχει ένα διαφορετικό μοντέλο και δραστηριότητα επιχειρηματική και αγωνιστική», δήλωσε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τις μεταγραφές πρόσθεσε:

 

«Πήγα το μεσημέρι στην Παιανία και μίλησα με τον Νίκο Νιόπλια που είναι ευχαριστημένος από την προετοιμασία και όλα θα πάνε καλά. Ο προπονητής είναι χαρούμενος για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας».

 

«Ήρθα να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Ανεξάρτητα από το ποιος θα διοικήσει τον Παναθηναϊκό, πρέπει ο κόσμος πάντα να είναι δίπλα του. Εγώ είμαι πάντα Παναθηναϊκός και όποιος είναι κοντά στην ομάδα θα με έχει δίπλα του. Όποιος όμως είναι εναντίον, θα με έχει μακριά του», δήλωσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τις μεταγραφές, αρκέστηκε να πει: «Είναι εδώ οι κατάλληλοι άνθρωποι για να τους ρωτήσετε».

Link to comment
Share on other sites

Εγώ μια φορά Πας Γιάννενα είμαι.. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω εκτός ότι αυτό που παρατήρησα είναι ότι ο παναθηναικός όπως και ο ολυμπιακός έχουν κάνει καλές μεταγραφές( σπουδαία ονόματα) που αυτό είναι πρωτόγνωρο για το εληνικό πρωταθλημα... Για να δούμε...

Link to comment
Share on other sites

Ενοειται οτι ειναι κατι πρωτογνωρο για το Ελληνικο Πρωταθλημα...Ελπιζω μονο με αυτα τα σπουδαια  ονοματα να δουμε και καλη μπαλα...

Link to comment
Share on other sites

"Με ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά προτίμησα τους ΤΙΤΛΟΥΣ

 

Ο Κώστας Τσαρτσαρής παραχώρησε συνέντευξη σε ελληνικό περιοδικό και μίλησε για την ευλογία του να παίζεις στον Παναθηναϊκό, αλλά και για την πρόταση που είχε δεχθεί από τον "αιώνιο" αντίπαλο

Ο Έλληνας φόργουορντ αγωνίζεται φορώντας τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος από το 2002 και σε αυτά τα 8 χρόνια στο ΟΑΚΑ, έχει ζήσει καταπληκτικές στιγμές και απίστευτες συγκινήσεις, κατακτώντας όλους τους τίτλους. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Μaxim", αναφέρθηκε στο μεγαλείο του Παναθηναϊκού, στην απρόσμενη απόφαση του  Βασίλη Σπανούλη να... μεταπηδήσει στον Ολυμπιακό, αλλά και στον λόγο για τον οποίο "αφηνιάζει" κάθε φορά που βλέπει απέναντί του τα κόκκινΓια τη νέα σεζόν:"Είμαι στον Παναθηναϊκό οκτώ χρόνια πλέον. Έχουμε περάσει εύκολες και δύσκολες στιγμές. Είναι βέβαιο ότι το φετινό καλοκαίρι με τόσα συμβόλαια να λήγουν είναι πρωτόγνωρο, αλλά θα ήταν ψέματα αν πω ότι ανησύχησα. Ο Παναθηναϊκός έχει τρεις βασικές προϋποθέσεις που τον καθιστούν ιδανικό σωματείο για κάθε αθλητή. Τίτλοι, Ομπράντοβιτς και Γιαννακοπουλαίοι. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε μια ομάδα που κάθε χρόνο διεκδικεί τρεις τίτλους, για τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης και με διοίκηση που είναι δεδομένο ότι δεν φείδεται χρημάτων για να κάνει το καλύτερο δυνατό. Πώς θα μπορούσα να αγχωθώ λοιπόν; Ο Παναθηναϊκός είμαστε.Για την μεταγραφή του Σπανούλη στον Ολυμπιακό:"Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής, αλλά αυτό δεν αλλάζει ούτε στο ελάχιστο τη γνώμη μου για τον Βασίλη. Πήρε μια απόφαση που είναι απόλυτα σεβαστή. Όποιος τον ξέρει καλά, γνωρίζει ότι είναι ανταγωνιστικός και αναζητά πάντα νέα κίνητρα στη ζωή του. Δεν νομίζω ότι το ζήτημα ήταν οικονομικό, αλλά το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό του έδειξαν ότι τον ήθελαν περισσότερο. Τουλάχιστον έτσι σκέφτομαι εγώ, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι έπαιξαν ρόλο 300.000 ευρώ το χρόνο. Δεν έχει διαφορά είτε τελειώσεις την καριέρα σου με εννιά είτε με δέκα εκατομμύρια ευρώ. Δεν υπάρχει λόγο να έρθει ο Βασίλης στο ΟΑΚΑ και να γίνουν έκτροπα. Αθλητισμός είναι. Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα στη ζωή. Αν γιουχάρουν τον Σπανούλη, στον Πρωθυπουργό τι πρέπει να κάνουμε;Για την πρόταση που είχε δεχθεί από τον Ολυμπιακό, πριν μεταγραφεί στο Τριφύλλι:"Έχεις δίκιο! Τώρα είναι εύκολη η απάντηση. Δεν θα το έκανα και δεν το έκανα όταν με πλησίασε ο Ολυμπιακός, αν και η προσφορά του ήταν πολύ καλή. Σκέφτηκα τα υπέρ και τα κατά, αλλά. εμένα μ' αρέσει να κερδίζω τίτλους. Η συνταγή του Παναθηναϊκό δεν χάνει! Κακά τα ψέματα. Μετά από τόσα χρόνια, δεν έχουμε σχέση εργοδότη και υπαλλήλου. Έχουμε σχέσεις οικογένειας."Για τις διαφορές Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού:"Το πρώτο ζητούμενο σε μια ομάδα είναι το καλό κλίμα. Πρέπει να είναι αφελής για να πιστεύει κάποιος ότι στον Παναθηναϊκό δεν μαλώνουμε ποτέ. Και μαλώνουμε και βριζόμαστε και γενικά ζούμε όλες τις καλές και κακές στιγμές που ζει κάθε ομάδα. Η διαφορά είναι ότι καθόμαστε, μιλάμε και λύνουμε τις διαφορές, ενώ στον Ολυμπιακό μοιάζει οι παίκτες να παίζουν με νεύρα. Η πειθαρχία είναι πολύ σημαντική όταν παίζεις στο κορυφαίο επίπεδο και ο Ολυμπιακός, τουλάχιστον για 'μένα που το βλέπω από μακριά, έχει αρκετά κρούσματα απειθαρχίας την ώρα του αγώνα. Από τη μέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό, κατάλαβα ότι το πρώτο ζητούμενο για έναν παίκτη που θα υπογράψει στην ομάδα είναι να είναι καλό παιδί. Πρώτα τους ενδιαφέρει ο χαρακτήρας του και μετά το ταλέντο του. Αν είσαι κωλόπαιδο δεν πατάς στο ΟΑΚΑ.Για την εμφάνιση του κόσμου στο ΟΑΚΑ, λίγο πριν τον αποκλεισμό στην Ευρωλίγκα"Συνέβη κάτι που πραγματικά μας σημάδεψε. Τη μέρα που ήρθαν οι οπαδοί και μάλιστα οι φανατικοί στο ΟΑΚΑ για να μας πουν «Δεν πειράζει ρε παιδιά. Χάστε τα όλα! Μας έχετε δώσει τα πάντα τόσα χρόνια.» Είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα! Και η κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ γλύκανε τόσο εμάς, όσο και τον κόσμο.Για τον εαυτό του:"Εγώ ξέρω ποιος είμαι. Δεν είμαι ούτε ο Τζόρνταν ούτε ο Διαμαντίδης. Και ο Παναθηναϊκός ξέρει ποιος είμαι. Ποτέ δεν ήμουν ο σούπερ παίκτης των 25 πόντων που θα πάρει μόνος του τον αγώνα. Σχεδόν πάντα είχα μέτρια στατιστικά. Είναι άλλη η δουλειά μου. Να παίξω άμυνα, να πάρω ριμπάουντ, να καλύψω τη θέση του σέντερ αν και δεν είναι η φυσική μου θέση, να βουτήξω για μια μπάλα και γενικά να κάνω τα σωστά πράγματα τη σωστή στιγμή.  Ποτέ δεν ήμουν το αστέρι της ομάδας. Οι ομάδες χρειάζονται τέτοιους παίκτες για να κερδίζουν τίτλους και δεν το λέω εγωιστικά αυτό."Για το επιπλέον κίνητρο στους τελικούς:"Προερχόμουν από μια κακή σεζόν λόγω τραυματισμών. Έβλεπα 20.000 κόσμο να μας αποθεώνει. Απέναντί μας ήταν ο Ολυμπιακός. Ε δεν θέλει και πολύ. Στους τελικούς είναι ή εμείς ή εσείς. Και όταν εσύ φορά τα πράσινα και οι άλλοι τα κόκκινα, δεν μπορείς να παίζεις ήρεμα. Δεν μπορείς να μπεις χαλαρός μέσα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό."

Link to comment
Share on other sites

Ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ έφτασε χθες στην Αθήνα και σήμερα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από την Λιόν με τα τυπικά θέματα. Αρχικά, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

 

Εκεί στις 16.00 θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου και θα κάνει γνωστές τις σκέψεις του για τη νέα του ομάδα.

 

Ο Μπουμσόνγκ δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στην Αμερική, όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία του «τριφυλλιού», αλλά θα ενσωματωθεί αργότερα.

 

Το ντεμπούτο...

 

Ο Μπουμσόνγκ είναι σε καλή κατάσταση καθώς συμμετείχε στην προετοιμασία της Λιόν. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα αναχωρήσει την Κυριακή για τον Καναδά. Εκεί να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας. Εκτιμάται ότι δύσκολα θα αγωνιστεί στο φιλικό με την Ίντερ τα ξημερώματα της Τετάρτης. Έτσι, το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα υπολογίζεται στην φιλική αναμέτρηση με την Μίλαν τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου.

 

«Μακριά από όσους είναι εναντίον του Παναθηναϊκού»

 

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκου Κωνσταντόπουλου με τον Παύλο Γιαννακόπουλο. «Ευχαριστημένος ο Νιόπλιας από τις μεταγραφές», τόνισε ο κ. Κωνσταντόπουλος, «…ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα», τα λόγια του κ. Γιαννακόπουλου, που σε ερώτηση για την κριτική που έχει γίνει στην επιλογή Κωνσταντόπουλου για τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ πρόσθεσε ότι θα είναι μακριά από όποιον είναι εναντίον του Παναθηναϊκού.

 

Ζήτησα τη γνώμη του για τα θέματα της ΠΑΕ και με χαρά μου ακούω πάντα την άποψη και τη συμβουλή του. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι πάντα ο Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο, στην κοινωνία να έχει ένα διαφορετικό μοντέλο και δραστηριότητα επιχειρηματική και αγωνιστική», δήλωσε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τις μεταγραφές πρόσθεσε:

 

«Πήγα το μεσημέρι στην Παιανία και μίλησα με τον Νίκο Νιόπλια που είναι ευχαριστημένος από την προετοιμασία και όλα θα πάνε καλά. Ο προπονητής είναι χαρούμενος για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας».

«Ήρθα να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Ανεξάρτητα από το ποιος θα διοικήσει τον Παναθηναϊκό, πρέπει ο κόσμος πάντα να είναι δίπλα του. Εγώ είμαι πάντα Παναθηναϊκός και όποιος είναι κοντά στην ομάδα θα με έχει δίπλα του. Όποιος, όμως, είναι εναντίον του, θα με έχει μακριά του», δήλωσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, όταν ρωτήθηκε για την κριτική που έχει γίνει στην επιλογή Κωνσταντόπουλου για τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ. Ο κ. Γιαννακόπουλος, εξάλλου, ρωτήθηκε και για τις μεταγραφές και αρκέστηκε να πει: «Είναι εδώ οι κατάλληλοι άνθρωποι για να τους ρωτήσετε».

 

prasinil.jpg

Link to comment
Share on other sites

"Παντού υπάρχουν Παναθηναικοί

Ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Σεμπαστιάν Λέτο μίλησαν σε καναδική εφημερίδα για το φιλικό τουν Παναθηναϊκού με την Ίντερ στο Τορόντο.

 

Οι δύο παίκτες του Τριφυλλιού μίλησαν στην "Toronto Sun" και δήλωσαν αισιόδοξοι ότι ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ίντερ.

 

"

Είναι τιμή για μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, για να κερδίσουμε το ματς, κάτι που είναι δύσκολο καθώς πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα" είπε ο Γάλλος επιθετικός.

 

Ο διεθνής επιθετικός του Τριφυλλιού αναφέρθηκε και στην παρουσία του με τους τρικολόρ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

 

"

Επικεντρώθηκα στο στόχο μου ο οποίος δεν ήταν άλλος από το να είμαι πρωταθλητής και να βρίσκομαι με τη χώρα μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό ήθελα να πετύχω και ήταν πολύ δύσκολο, όμως τελικά το πέτυχα.

 

Νομίζω ότι είμαστε υποχρεωμένοι να ξεχάσουμε το Μουντιάλ και πρέπει ως παίκτης να ξεκινήσω κάτι νέο. Πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είναι κάτι που θέλουμε να θυμόμαστε" δήλωσε σχετικά.

 

Λέτο: "Οι οπαδοί μας είναι παντού"Από τη μεριά του ο Σεμπαστιάν Λέτο έκανε ιδιαίτερη μνεία στους οπαδούς του Τριφυλλιού τονίζοντας ότι βρίσκονται σε κάθε άκρη του πλανήτη για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.Είναι πολύ δύσκολο, θα είμαστε κουρασμένοι από το ταξίδι, αλλά θα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε για το ματς. Ξέρω ότι έχουμε πολλούς Έλληνες οπαδούς στο Τορόντο. Είναι πολύ σημαντικό για αυτούς να μας δουν. Πιστεύω ότι υπάρχουν Έλληνες οπαδοί παντού. Είμαι από την Αργεντινή και υπάρχουν και εκεί Έλληνες οπαδοί της ομάδας μου"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • Posts

    • ready server for sale, also available for testing with ready and beautiful npc zone pvp with custom 2 epic core orfen lvl2 with all maps ready all quests work at 100% ready comm  board with buffer teleport gm shop service anyone interested send me a pm many more that I forget  Exp/Sp : x30 (Premium: x40)    Adena : x7 (Premium: x10)   Drop : x7 (Premium: 10)   Spoil : x7 (Premium: 10)   Seal Stones : x7 (Premium: 10)   Raid Boss EXP/SP : x10   Raid Boss Drop : x3 (Premium: x5)   Epic Boss Drop : x1 Enchants   Safe Enchant : +3   Max Enchant : +16   Normal Scroll of Enchant Chance : 55%   Blessed Scroll of Enchant Chance : 60% Game Features   GMShop (Max. B-Grade)   Mana Potions (1000 MP, 10 sec Cooldown)   NPC Buffer (Include all buffs, 2h duration)   Auto-learn skills (Except Divine Inspiration)   Global Gatekeeper   Skill Escape: 15 seconds or /unstuck   1st Class Transfer (Free)   2nd Class Transfer (Free)   3rd Class Transfer (700 halisha mark)   Subclass (Items required from Cabrio / Hallate / Kernon / Golkonda + Top B Weapon + 984 Cry B)   Subclass 5 Subclasses + Main (Previous subclasses to level 75 to add new one)   Noblesse (Full Retail Quest)   Buff Slots: 24 (28 with Divine Inspiration LVL 4)   Skill Sweeper Festival added (Scavenger level 36)   Skill Block Buff added   Maximum delevel to keep Skills: 10 Levels   Shift + Click to see Droplist   Global Shout & Trade Chat   Retail Geodata and Pathnodes   Seven Signs Retail   Merchant and Blacksmith of Mammon at towns   Dimensional Rift (Min. 3 people in party to enter - Instance)   Tyrannosaurus drop Top LS with fixed 50% chance   Fast Augmentation System (Using Life Stones from Inventory)   Chance of getting skills (Normal 1%, Mid 3%, High 5%, Top 10%)   Wedding System with 30 seconds teleport to husband/wife Olympiad & Siege   Olympiad circle 14 days. (Maximum Enchant +6)   Olympiads time 18:00 - 00:00 (GMT +3)   Non-class 5 minimum participants to begin   Class based disabled   Siege every week.   To gain the reward you need to keep the Castle 2 times. Clans, Alliances & Limits   Max Clients/PC: 2   Max Clan Members: 36   Alliances allowed (Max 1 Clans)   24H Clan Penalties   Alliance penalty reset at daily restart (3-5 AM)   To bid for a Clan Hall required Clan Level 6 Quests x3   Alliance with the Ketra Orcs   Alliance with the Varka Silenos   War with Ketra Orcs   War with the Varka Silenos   The Finest Food   A Powerful Primeval Creature   Legacy of Insolence   Exploration of Giants Cave Part 1   Exploration of Giants Cave Part 2   Seekers of the Holy Grail   Guardians of the Holy Grail   Hunt of the Golden Ram Mercenary Force   The Zero Hour   Delicious Top Choice Meat   Heart in Search of Power   Rise and Fall of the Elroki Tribe   Yoke of the Past     Renegade Boss (Monday to Friday 20:00)   All Raid Boss 18+1 hours random respawn   Core (Jewel +1 STR +1 DEX) Monday, Wednesday and Friday 20:00 - 21:00 (Maximum level allowed to enter Cruma Tower: 80)   Orfen (Jewel +1 INT +1 WIT) Monday to Friday, 20:00 - 21:00 (Maximum level allowed to enter Sea of Spores: 80)   Ant Queen Monday and Friday 21:00 - 22:00 (Maximum level allowed to enter Ant Nest: 80)   Zaken Monday,Wednesday,Friday 22:00 - 23:00 (Maximum level allowed to enter Devil's Isle: 80)   Frintezza Tuesday, Thursday and Sunday 22:00 – 23:00 (Need CC of 4 party and 7 people in each party min to join the lair, max is 8 party of 9 people each)   Baium (lvl80) Saturday 22:00 – 23:00   Antharas Every 2 Saturdays 22:00 - 23:00 Every 2 Sundays (alternating with Valakas) 22:00 – 23:00   Valakas Every 2 Saturdays 22:00 - 23:00 Every 2 Sundays (alternating with Antharas) 22:00 – 23:00   Subclass Raids (Cabrio, Kernon, Hallate, Golkonda) 18hours + 1 random   Noblesse Raid (Barakiel) 6 hours + 15min random   Varka’s Hero Shadith 8 hours + 30 mins random (4th lvl of alliance with Ketra)   Ketra’s Hero Hekaton 8 hours + 30 mins random (4th lvl of alliance with Varka)   Varka’s Commander Mos 8 hours + 30 mins random (5th lvl of alliance with Ketra)   Ketra’s Commander Tayr 8 hours + 30 mins random (5th lvl of alliance with Varka)
    • Have a great day! Unfortunately, we can not give you the codes at the moment, but they will be distributed as soon as trial is back online, thanks for understanding! Other users also can reply there for codes, we will send them out some time after.
    • Ok mates i would like to play a pridestyle server (interluide, gracie w/ever) Is there any such server online and worth playing?
    • L2 BATTLE OF RAGNAROK - DISCORD LOGO Battle of Ragnarok - Discord      
  • Topics

×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock