Jump to content

[Report][GR] Flamer.

Recommended Posts

Καλα παρε τη μανα σου απο το σπιτι μου και δρομο τωρα. Πεντε μερες τη γαμαω και τελειωμο δεν εχει. Αντε παρτην απο δω. Ειναι που ναι σαν μοσχαρι θελει και γαμησια.

Νομίζω πως μια αύξηση στις μέρες που είναι banned το αρχικό του ακκ θα είναι υπέραρκετό , όπως είχε γίνει και με μένα.

Ευχαριστώ.

Palia :P

a....siga emena ta PMs mou kati allo ektos apo kosmitika epi8eta gia thn mana m ton patera m to stanio mou kai to kouneli m dn exoun :/

M aresei p o maprex elege oti eimai kiddo epeidh brizo manes xD

Δεν θυμαμαι να το ελεγα ποτε αυτο, αλλα και να το ελεγα αλλαζουν οι εποχες. Ερχονται τα πανω κατω. Επισης, δεν πιστευω πως ειναι σωστο να μου αυξησουν τις μερες γιατι για αλλο λογο εφαγα μπαμ με το κανονικο λογαριασμο και αλλο αυτο το θεμα τωρα. Γιαυτο μαλακια εκανες που με εκανες ρεπορτ.

Δεν θυμαμαι να το ελεγα ποτε αυτο, αλλα και να το ελεγα αλλαζουν οι εποχες. Ερχονται τα πανω κατω. Επισης, δεν πιστευω πως ειναι σωστο να μου αυξησουν τις μερες γιατι για αλλο λογο εφαγα μπαμ με το κανονικο λογαριασμο και αλλο αυτο το θεμα τωρα. Γιαυτο μαλακια εκανες που με εκανες ρεπορτ.

Twra vrm na psaxno quotes :D alla tecpa den asxooloume allo i mod 8a doun ti 8a kanoun den 8elw ban :P

Kai ? ban fagame kai oi 2 apo coyote prolly gia na beltiwsoume tin siberifora mas.

Kai ? ban fagame kai oi 2 apo coyote prolly gia na beltiwsoume tin siberifora mas.

Ωραια να συμμορφωσουμε τις συμπεριφορες μας για το προηγουμενο θεμα, το οποιο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ.

Ωραια να συμμορφωσουμε τις συμπεριφορες μας για το προηγουμενο θεμα, το οποιο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ.

Gt? gia flame efages ban kai gia flame 8a fas pereterw...............:?

Gt? gia flame efages ban kai gia flame 8a fas pereterw...............:?

Τρελο αγορι, δεν μπορεις να καταλαβεις πως ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΜΟΥ;;; Πως ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ;;; Δηλαδη ελεος. Ποσο χαζος μπορει να εισαι;

Τρελο αγορι, δεν μπορεις να καταλαβεις πως ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΜΟΥ;;; Πως ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ;;; Δηλαδη ελεος. Ποσο χαζος μπορει να εισαι;

Polli. Kai egw me allo acc efaga paratash.

Polli. Kai egw me allo acc efaga paratash.

Και τι με ενδιαφερει εμενα;;; Αν δεν εισαι αξιος να υπερασπιστεις τον εαυτο σου, εμενα τι με νοιαζει;;; Εσυ εισαι χαζος και δεχεσαι οτι σου λενε και σου κανουν, εγω φταιω γιαυτο;;; Το μυαλο σου το αδειο φταιε.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...