Vampirenios Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Hello paidia psaxno gia sovara atoma guro sta 16-17 to poli na dimiourgisoume ena sigrotima....gia arxh 8a mazeuomaste kapou edw stn ellada meta exw ena spiti stn agglia...pigenoume ekei..k meta fefgoume gia ameriki...fusika lew ameriki gt ean minoume ellada....fisiko eine na mas akoune mono apo mxc..:D only pm ...kai dn 8elw spam me koroidies..tnx mn 3exaso psaxno atoma pou agapane tn screamo/xalari rock! peripou.. http://www.youtube.com/watch?v=NI1dDIpB6k0
Hax0r Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 ...kai dn 8elw spam me koroidies.. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι περισσότεροι θα το παραλείψουν αυτό...
`RoSe^ Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Hello paidia psaxno gia sovara atoma guro sta 16-17 to poli na dimiourgisoume ena sigrotima....gia arxh 8a mazeuomaste kapou edw stn ellada meta exw ena spiti stn agglia...pigenoume ekei..k meta fefgoume gia ameriki...fusika lew ameriki gt ean minoume ellada....fisiko eine na mas akoune mono apo mxc..:D only pm ...kai dn 8elw spam me koroidies..tnx mn 3exaso psaxno atoma pou agapane tn screamo/xalari rock! wraia plhrwne esy ta eisitiria kai ta dwmatia kai egw erxomai oxi mono amerikh kai mexico kai sikaburi ;P
unqART Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 kai gia pes mou pios xoris na se 3erei 8a afisei to spiti tou gia na er8ei mazi sou stn agglia?
Vampirenios Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 na ma8oume kapia komatia ktlp na gnoristoume k etsi k molis fusika teliosoume oloi to sxoleio :D se 2xronia egw...ean simfonoune oloi figame!
`RoSe^ Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 egw gia plaka to eipa. auto p 8es na kaneis 8elei poly douleia anyway. kalh tuxy se 2 xronia ;P
Vampirenios Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 pantos ean den vre8ei kanenas ...dn peirazei ;D teleiono to sxoleio fefgw monos gia agglia..k 8a try mhpws kano tpt...;) rose tnx na 3ereis pws 8a exeis tsampa eisitiria sto 1o live :D
unqART Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 pantos ean den vre8ei kanenas ...dn peirazei ;D teleiono to sxoleio fefgw monos gia agglia..k 8a try mhpws kano tpt...;) rose tnx na 3ereis pws 8a exeis tsampa eisitiria sto 1o live :D gia emena 8a exeis vip 8esh xD
Pinaepple Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 egw pisteyw pos ayto poy zitas ine 95% api8ano.. 1on giati aposo 3erw poli diskola enas Ellinas kai idika girw sta 18 19 8a afisi to spiti/filous/oikogenia gia na paei me ena pedi pou to 3eri mono 2 3 xronia stn Agglika. 2on an ekanes ayto to topic kai zouses Ameriki 8a itan poli pio eykolo giati diaofretika skeftonte eki. 3on Kali tixi se oti kai an 8es na kaneis:D kai makari na petixis:D kai btw an mporis fige apo tora Agglia giati edw dn paleyete.
Salot Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 egw pisteyw pos ayto poy zitas ine 95% api8ano.. 1on giati aposo 3erw poli diskola enas Ellinas kai idika girw sta 18 19 8a afisi to spiti/filous/oikogenia gia na paei me ena pedi pou to 3eri mono 2 3 xronia stn Agglika. 2on an ekanes ayto to topic kai zouses Ameriki 8a itan poli pio eykolo giati diaofretika skeftonte eki. 3on Kali tixi se oti kai an 8es na kaneis:D kai makari na petixis:D kai btw an mporis fige apo tora Agglia giati edw dn paleyete. mono 95%? einai 99,999 % api8ano.Dn to perimena afto stous mxc....
Pinaepple Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 mono 95%? einai 99,999 % api8ano.Dn to perimena afto stous mxc.... oxi re giati merika pedia t exoun mesa tous k t goustaroun k riskaroun.. ala poli diskolo
WeirdSituation Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Hello paidia psaxno gia sovara atoma guro sta 16-17 to poli na dimiourgisoume ena sigrotima....gia arxh 8a mazeuomaste kapou edw stn ellada meta exw ena spiti stn agglia...pigenoume ekei..k meta fefgoume gia ameriki...fusika lew ameriki gt ean minoume ellada....fisiko eine na mas akoune mono apo mxc..:D only pm ...kai dn 8elw spam me koroidies..tnx mn 3exaso psaxno atoma pou agapane tn screamo/xalari rock! peripou.. http://www.youtube.com/watch?v=NI1dDIpB6k0 φίλε έχεις πολύ μεγάλα όνειρα.
ZeRo* Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Τι μουσικούς ψάχνεις, από πια περιοχή είσαι, τι μουσικό όργανο παίζεις.
Recommended Posts