Jump to content
  • 0

Server l2j on WinXP or Win7?

Question

Posted

Kalispera se olous. Exw mia erwtisi gia enan server p skeutome na stisw. Poio logismiko pisteuete oti einai kalitero gia enan l2j server? Sta xp 3erw oti paizei mia xara, alla epeidi tr alla3e to sistima, exw Win7. Ginete douleia sta 7 i einai san ta vista?

Plz apantiste m sobara, xwris sxolia gia tn erwtisi. Ty.

Recommended Posts

• 0
Posted

epeidi dn exw tn ikanotita na alla3w ta windows, rwtaw an ginete douleia sta w7. :D

ginetai alla oxi toso kalh, alla homemade server, den pa na exeis kai to kalutero litourgiko sistima.

ta idia -.-

• 0
Posted

8elei toso pedema oso kai sta vista? gt otan peiramatizomoun sto laptop m ir8e na to ekto3eusw apo to para8iro. Twra eimai se sta8ero PC me w7. apo ram kai ta loipa eimai 100% kalimenos.

• 0
Posted

8elei toso pedema oso kai sta vista? gt otan peiramatizomoun sto laptop m ir8e na to ekto3eusw apo to para8iro. Twra eimai se sta8ero PC me w7. apo ram kai ta loipa eimai 100% kalimenos.

anyway.

mporeis na sikoseis server, alla tha lagari sta 60 atoma.

min perimeneis k polla :-\

• 0
Posted

sto palio PC, eixa sikwsei me 80 atoma ka8imerina, alla apo kei k pera eprepe na kleisw gt eixa faei bug xD dn eixa oute gameguard. 1 fora itan e...

• 0
Posted

K ok,xerese epidi 8a kaneis homemade server.

TO UPLOAD EXEI SIMASIA,KAI META TO PC MRSMARTASS

nmzis 8a exei diafora e?

ante na sikosis 35.

• 0
Posted

1) dn xeromai p 8a sikwsw home made, alla dn eimai san merikous p tous trexoun ta euroulakia epeidi plirwnoun oi goneis.

2) to upload m arkei kai gia 120 atoma ( xwris lag, apo kei k pera arxizei) exw rwtisei filous p asxolounte me ta tou eidous

3) ta mr smartass na ta les face to face oxi pisw apo mia o8wni.

• 0
Posted

2) to upload m arkei kai gia 120 atoma ( xwris lag, apo kei k pera arxizei) exw rwtisei filous p asxolounte me ta tou eidous

ti leei 8ee mou.OMGG

kk kapios na to lock

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...