Jump to content

Windows 8: η Microsoft θέλει να μειώσει το χρόνο εκκίνησης


ProJecT

Recommended Posts

windows-8.jpg

 

Η Microsoft σκοπεύει στην επόμενη έκδοση των Windows 8 να βελτιώσει τη διαδικασία εκκίνησης. Αυτό προκύπτει από τα έγγραφα για τα πλάνα των Windows που διέρρευσαν πρόσφατα στο Web.

 

Mεταξύ άλλων σε αυτά τα έγγραφα αναφέρεται ότι τα PCs με τα Windows 8 πρέπει να κλείνουν τάχιστα και αν γίνεται «σχεδόν αμέσως». Οι συσκευές πρέπει να είναι κατά το δυνατό άμεσα χρησιμοποιούμενες χωρίς χρόνο αναμονής. Το PC πρέπει να προτιμάται για μια δουλειά που πρέπει να κάνουμε στα γρήγορα.

 

Η Microsoft θέλει να διασφαλίσει ότι ο χρήστης θα καταφεύγει στο PC και στα Windows όταν θελήσει, για παράδειγμα, να ελέγξει στα γρήγορα τα emails, να δει τα αποτελέσματα σε ένα αθλητικό γεγονός ή να ακούσει μουσική.

 

Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να γίνουν βελτιώσεις σε διάφορες περιοχές. Μεταξύ άλλων εξετάζεται το ενδεχόμενο της ταχύτατης διαδικασίας boot ή της άμεσης εκκίνησης σε φορητές συσκευές. Αλλαγές θα γίνουν και στα διάφορα mode εξοικονόμησης ενέργειας όπως και στο standby mode.

 

H Microsoft εξετάζει το ενδεχόμενο τα PCs μελλοντικά να βρίσκονται συνεχώς σε μια κατάσταση standby χωρίς να χρειάζεται να γίνει μια επανεκκίνηση του συστήματος. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να επιτευχθούν οι χρόνοι που ζητά η Microsoft.

 

Επιπλέον οι προγραμματιστές της εταιρείας σκέφτονται περισσότερο από πότε την καθιέρωση της παράλληλης διεξαγωγής διεργασιών boot ώστε να επιτευχθούν οι στοχευόμενοι χρόνοι.

Link to comment
Share on other sites

τι διέρρευσαν ρε fake είναι

 

εδώ τώρα βγάζουν το SP1 και λέτε για w8 ; όποιος έχει γνώση έστω και λίγο απο OS ξέρει οτί δεν βγάινουν τόσο σύντομα ειδικά που δεν έχει βγει sp ακόμα

 

lock it

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...