Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kai ena telefteo video...

Α ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΝΟ ; ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !

Δε θες να σου θυμήσω πόσα κάψαμε στο μεταξύ μας ματς στο Καραϊσκάκη.Η 7 με τόσα πανό πράσινα φαινόταν σαν την 13.

Posted

Δε θες να σου θυμήσω πόσα κάψαμε στο μεταξύ μας ματς στο Καραϊσκάκη.Η 7 με τόσα πανό πράσινα φαινόταν σαν την 13.

Άμα έχει καύλες ο ΧΑΡΟΣ!

Posted

1 πανο?? Ειδες καλα η θες γυαλια?? Και οσο για τα πανο που ειχατε ουτε να τα καψετε δεν μπορειτε!! το δικο σας πανο καψατε ρεζιλια!!
  (και ειχατε 2 πανο)
Posted

1 πανο?? Ειδες καλα η θες γυαλια?? Και οσο για τα πανο που ειχατε ουτε να τα καψετε δεν μπορειτε!! το δικο σας πανο καψατε ρεζιλια!!

(και ειχατε 2 πανο)

Πες μου τώρα πως έχεις και καλύτερους οπαδούς!?
Posted

btw pisteuw pos to title tou topic einai akoma la8os.

Αφου ειναι γαυροι ρε σοφακι τι περιμενεις??(χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν..λεμε τωρα...)

Posted

(και ειχατε 2 πανο)

Ε εντάξει ατύχημα ήταν.2 πανό είχαμε ; ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ Άσε μαλάκες στα ψέματα και στις ρουφιανιές κάνετε κουμάντο σας παραδέχομαι.

Posted

"Με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ αποφάσισε να προωθήσει μερικούς από τους οπαδούς της ομάδας στο κλαμπ στίβου!Οι δοκιμές θα γίνουν στο μεταξύ μας ματς με τον ΟΣΦΠ,ευχαριστώ!"

Αφου ειναι γαυροι ρε σοφακι τι περιμενεις??(χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν..λεμε τωρα...)

Τουλάχιστον είχα την ιδέα,δεν την αντέγραψα!

Posted

no apla to theme Olympiako topic ekfrazete kurios gia tous olympiakous agwnes :P

nomizw to swsto 8a itan Episimo topic tou Olympiakou.

px egw mpika sto topic nomizontas oti anaferete stous olympiakous agwnes :P

Posted

Ε εντάξει ατύχημα ήταν.2 πανό είχαμε ; ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ Άσε μαλάκες στα ψέματα και στις ρουφιανιές κάνετε κουμάντο σας παραδέχομαι.

εγω δεν ειδα να εχετε παραπανω πανο...Δειξε βιντεο για να σε πιστεψω..εγω σου εδειξα...
Posted

no apla to theme Olympiako topic ekfrazete kurios gia tous olympiakous agwnes :P

nomizw to swsto 8a itan Episimo topic tou Olympiakou.

px egw mpika sto topic nomizontas oti anaferete stous olympiakous agwnes :P

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ......:P