RєVєnGeR^ Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 εγω θα ειμαι 23. Και εμενα εκει ειναι τα εισητηρια αλλα μιας και ο πατερας μου θα ειναι στην 7 με το δειαρκειας μου θα κοιταξω να παω σε αυτον.Αν δε μπορεσω θα τα πουμε στην 23 εμεις. Στειλε πμ να κανονισουμε. Quote
PrivaTe Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Και εμενα εκει ειναι τα εισητηρια αλλα μιας και ο πατερας μου θα ειναι στην 7 με το δειαρκειας μου θα κοιταξω να παω σε αυτον.Αν δε μπορεσω θα τα πουμε στην 23 εμεις. Στειλε πμ να κανονισουμε. οκα Quote
TheEx0rcist Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Παμε γερα ρε θρυλε να σκισουμε τους Τουρκους Σημερα που θελουν και πρωταθλημα Quote
Xplicit7 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ποιοι θα'στε μεσα ρε νουνοπανα ; Να πάτε να γαμηθείτε πουστήδες ! :( Quote
RєVєnGeR^ Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Καλημερες. 8) Ενα θα σας πω , με εδειξε η ΝΕΤ Quote
Xplicit7 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Καλημερες. 8) Ενα θα σας πω , με εδειξε η ΝΕΤ ss or never happened ! Quote
RєVєnGeR^ Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 ss or never happened ! Αυτο ψαχνω.Ο Πατερας μου και 2 παιδια απο το σχολειο μου το ειπανε.Κανεις δεν εχει ανεβασει τιποτα γαμω.Τεσπα ανεβαζω βιντεο το απογευμα απο εχθες.Αν και δε συνηθιζω να τραβαω γιατι το εχω ως γουρι να μην τραβαω.Ψιλο ξενερα το οτι δεν ειχαμε πολυ καπνογωνο χθες.Οπως και να εχει , ειχε παααααααρα πολυ χασις.Πρωτη φορα ειδα τοσο πολυ στο γηπεδο. Τεσπα η ομαδα μου ψιλοαρεσε , νταξι , δεν ειμαστε για μεγαλα πραγματα ομως.Αντε για κανα Ελλαδισταν. Quote
Xplicit7 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Αυτο ψαχνω.Ο Πατερας μου και 2 παιδια απο το σχολειο μου το ειπανε.Κανεις δεν εχει ανεβασει τιποτα γαμω.Τεσπα ανεβαζω βιντεο το απογευμα απο εχθες.Αν και δε συνηθιζω να τραβαω γιατι το εχω ως γουρι να μην τραβαω.Ψιλο ξενερα το οτι δεν ειχαμε πολυ καπνογωνο χθες.Οπως και να εχει , ειχε παααααααρα πολυ χασις.Πρωτη φορα ειδα τοσο πολυ στο γηπεδο. Τεσπα η ομαδα μου ψιλοαρεσε , νταξι , δεν ειμαστε για μεγαλα πραγματα ομως.Αντε για κανα Ελλαδισταν. Είναι για μεγάλα πράγματα με τον καιρό που θα δέσει θα τρίβουμε τα μάτια μας. Quote
Recommended Posts