Sifu Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Ekanes to mirea prospathia n m kseftilisis ma pali sifu apetixes kai mn tolmisis... xana... na m disfimisis ta arxidia m tha pareis kai tha glifis... Mia zwh poutana to diko s tha ksirizis ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΩς ΜΕ ΤΑΠΩΝΕΙΣ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΠΙΠΩΝΕΙς ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΡΘΙΟΣ ΚΟΙΜΑΣΕ,ΜΥΑΛΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΧΕΔΟΝ, ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ YPNOSTEDON RIZLA ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΟΛΑΣ,ΚΑΙ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΓΑΖΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΣΕ ΠΟΝΤΙΚΟΤΡΥΠΕΣ ΜΕΣΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΡΕΛΕ ΓΑΜΙΑ,ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΘΑ ΛΟΥΖΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ, ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ,ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΒΡΩΜΑΣ ΠΟΛΥ ΜΠΑΝΙΟ ΘΕΛΕΙΣ,ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΩ, ΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ,ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΟΙΑΣΕΙ ΥΠΟΓΛΙΚΑΙΜΙΑ,ΘΕΣ ΕΝΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙ ? Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΤΗΜΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ? ΓΙΑΤΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ,ΔΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ? ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ,ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ Quote
Akken Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΩς ΜΕ ΤΑΠΩΝΕΙΣ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΠΙΠΩΝΕΙς ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΡΘΙΟΣ ΚΟΙΜΑΣΕ,ΜΥΑΛΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΧΕΔΟΝ, ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ YPNOSTEDON RIZLA ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΟΛΑΣ,ΚΑΙ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΓΑΖΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΣΕ ΠΟΝΤΙΚΟΤΡΥΠΕΣ ΜΕΣΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΡΕΛΕ ΓΑΜΙΑ,ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΘΑ ΛΟΥΖΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ, ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ,ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΒΡΩΜΑΣ ΠΟΛΥ ΜΠΑΝΙΟ ΘΕΛΕΙΣ,ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΩ, ΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ,ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΟΙΑΣΕΙ ΥΠΟΓΛΙΚΑΙΜΙΑ,ΘΕΣ ΕΝΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙ ? Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΤΗΜΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ? ΓΙΑΤΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ,ΔΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ? ΑΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ,ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ Mprs n thes oti thelis egw pernw tis valitses m k s xeretww!!! Opaaa :P Quote
Futzi Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Akken trele paratata kai fige ape pae!! Quote
Akken Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Akken trele paratata kai fige ape pae!! Futzi to kseris pos sto telos tha ipoferis XD Lew malakies gia n perasi ora ma esis iste malakes to pezete mc pisw apo ena pc Quote
eXtinCt Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Re Kruo Kanei E3o Kai Exw 3epagiasi Fonakste Mou kamia Ta @@@ Na Mou Piasi Oso Gia Sena Akken Mou, Eisai Poli Noobaki Allo Otan Dissarw Enan MC kai Allo Ena Paidaki Quote
Akken Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Re Kruo Kanei E3o Kai Exw 3epagiasi Fonakste Mou kamia Ta @@@ Na Mou Piasi Oso Gia Sena Akken Mou, Eisai Poli Noobaki Allo Otan Dissarw Enan MC kai Allo Ena Paidaki Nmzis pos dissaris, Nmizw tha pozaris tin mana s sta tessera apo pisw tha tn pareis Quote
eXtinCt Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Nmzis pos dissaris, Nmizw tha pozaris tin mana s sta tessera apo pisw tha tn pareis apo pisw i apo mpros, den exi simasia ti mana s mono gamw kai auti einai i ousia.. (xoris Pareksigisi) Quote
Akken Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 apo pisw i apo mpros, den exi simasia ti mana s mono gamw kai auti einai i ousia.. (xoris Pareksigisi) Tn mana tou n tn gamas apo p k an s aresei Ma avrio thane i mera pou i poutsa s tha pesi Kritiki mantinada MC Sfakia Quote
eXtinCt Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Tn mana tou n tn gamas apo p k an s aresei Ma avrio thane i mera pou i poutsa s tha pesi Kritiki mantinada MC Sfakia Edo Kai Ena Mina Ti Gamo Ma De Mou Exei Pesi I Sinexis I Kavla Mou Sto Kolo Tis 8a Desi Quote
Akken Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Edo Kai Ena Mina Ti Gamo Ma De Mou Exei Pesi I Sinexis I Kavla Mou Sto Kolo Tis 8a Desi gia poianou paei omws? Quote
eXtinCt Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 gia poianou paei omws? gia pianou les? :P Quote
Zake Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Bump! Like a Bus! 8) undig from 2010 lawl Quote
eXtinCt Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 undig from 2010 lawl cause i can 8) Quote
Akken Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 ela warmaster na mas klaseis t arxidia http://www.hyperfilter.com/ gia n mas prostateuei apo t gidia Quote
Recommended Posts