Jump to content

[Greek Soccer Teams 2010-2011-Official Topic]


RєVєnGeR^

Recommended Posts

Μετά τα όσα ανέφερε το γαλλικό ραδιόφωνο περί πρότασης ύψους 2.500.000 ευρώ για την απόκτηση του Γουίλιαμς Γκαλάς, σειρά πήρε η "L' Equipe" και το "footmercato.net" για να ξαναφέρουν στο προσκήνιο το όνομα του Κρις.

 

Αρχικά σύμφωνα με την ιστοσελίδα "footmercato.net", ο Κρις και η Λιόν δε φαίνεται να μπορούν να βρουν την "χρυσή" τομή που θα διατηρήσει ακόμα ένα χρόνο τον Κρις στο "Ζερλάν", αφού ο γαλλικός σύλλογος πρότεινε μειωμένες αποδοχές στον 33χρονο αμυντικό.

 

"Η πρόθεση αυτή της Λιόν αποτελεί ένα σκληρό χτύπημα για ένα από τα σημαντικότερα στελέχη των αποδυτηρίων του συλλόγου, αλλά ταυτόχρονα είναι και καλά μαντάτα για έναν από τους ενδιαφερόμενους. Τον Παναθηναϊκό.

 

Όπως μαθαίνουμε από μία πηγή που βρίσκεται κοντά στην υπόθεση και η οποία καλεί τον αμυντικό των Λιονέ να μετακομίσει την ελληνική ομάδα, οι Έλληνες, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν ένα συμβόλαιο μακράς διάρκειας όπως και έναν εξαιρετικά άνετο μισθό" αναφέρει το δημοσίευμα, που καταστεί σαφές πως οι νταμπλούχοι Ελλάδος είναι έτοιμοι να αποκτήσουν τον αρχηγό της γαλλικής ομάδας.

 

Με την σειρά του ο Κλοντ Πιελ με δηλώσεις του στην "L' Eguipe" έδειξε πως παρά την θετική εικόνα εντός αγωνιστικών χώρων για τον Κρις, δεν θα είναι εύκολο να παραμείνει στους "λιονέ" και φέτος.

 

"Είμαι αισιόδοξος ως προς την αγωνιστική παρουσία του Κρις στην ομάδα και την πολύ καλή προετοιμασία που έκανε. Εγώ θέλω να παραμείνει ο αρχηγός της ομάδας, εκτιμώ ότι μία ομάδα δεν αποχωρίζεται ποτέ τον αρχηγό της, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση.

 

Οι εμφανίσεις του είναι ένα θέμα, οι διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιό του είναι άλλο θέμα εντελώς διαφορετικό" ήταν τα λόγια του Πιελ που δείχνουν πως η Λιόν δεν προτίθεται να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Βραζιλιάνου αμυντικού, για επέκταση του συμβολαίου του για τουλάχιστον δύο χρόνια μέχρι το 2013.

 

Η πλευρά των "πράσινων"

 

Από την πλευρά τους οι "πράσινοι" δεν επιβεβαιώνουν την υψηλή αυτή πρόταση και δεν φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν περισσότερα από 1.500.000 ευρώ για την ενίσχυση στην άμυνα.

 

Σύμφωνα με πηγές οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού" έχουν ακόμα δύο προτάσεις που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την θέση του κεντρικού αμυντικού.

Link to comment
Share on other sites

Την περίπτωση του Ντένις Ρόμενταλ εξετάζουν σοβαρά στον Ολυμπιακό καθώς δυσκολεύει του Μάουρο Καμορανέζι όπου μπλέκονται αρκετοί μάνατζερ και γενικά... ενδιάμεσοι.

Τι κι αν οι Ιταλοί ανέφεραν την Πέμπτη πως ο Μάουρο Καμορανέζι ετοιμάζεται να φορέσει τα "ερυθρόλευκα" του Ολυμπιακού, εμείς σας είχαμε γράψει πως τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα και αυτό αποδεικνύεται μέχρι και σήμερα.

 

Ο διεθνής Ιταλός ναι μεν θέλει να έρθει στον Πειραιά, οι "ερυθρόλευκοι" ναι μεν τον έχουν ψηλά στην λίστα τους, όμως η περίπτωση του δεν είναι και τόσο εύκολη.

 

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι της μεταγραφής έχουν μπει αρκετοί μάνατζερ που περισσότερο μπλέκουν τα πράγματα και δυσκολεύουν την κατάσταση και έτσι ο 34χρονος άσος απομακρύνεται από το μεγάλο Λιμάνι.

 

Φυσικά, οι Πειραιώτες δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και έχουν ήδη στο μυαλό τους μια σπουδαία εναλλακτική λύση.

 

Ο λόγος για τον Ντένις Ρόμενταλ, που έχει μείνει ελεύθερος από τον Άγιαξ και η περίπτωσή του μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να μείνει.

 

Οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν την συγκεκριμένη υπόθεση και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση του διεθνή Δανού που πέτυχε μάλιστα και γκολ στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής κόντρα στο Καμερούν.

 

Το κασέ του 31χρονου δεν θεωρείται απαγορευτικό, το σπουδαίο του βιογραφικό αποτελεί εγγύηση για μια ενδεχόμενη μεταγραφή και έτσι ο Ρόμενταλ είναι πολύ πιθανόν να είναι ο αντι-Γκαλέτι.

 

Ο διεθνής Δανός είναι γρήγορος, εκρηκτικός, έχει πολύ καλή ντρίμπλα, εξαιρετική σέντρα, μπορεί να παίζει πάνω στην γραμμή αλλά πατάει και περιοχή, ενώ έχει και την αίσθηση του γκολ.

 

Σ' όλα αυτά προσθέστε πως έχει και μεγάλη εμπειρία από το Ολλανδικό πρωτάθλημα, ενώ είναι και βασικός με την Εθνική Δανίας από το 2000 και έχει πάρει μέρος σ' όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως για την απόκτησή του είχε κινηθεί και ο Παναθηναϊκός πριν λίγες εβδομάδες, όμως πλέον ο Ολυμπιακός παίζει μόνος του και δεν αποκλείεται να τον κάνει δικό του.

 

Η περίπτωσή του εξετάζεται πλέον σοβαρό από τους Πειραιώτες και τις επόμενες ημέρες ίσως να έχουμε -θετικές- εξελίξεις.

 

Link to comment
Share on other sites

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_7994.html

 

Στροφή στην ποιότητα η ΑΕΚ!

Παίκτης από το πάνω ράφι και αυτός για την ΑΕΚ όπως εκείνο τον φοβερό τον Νταμόντο που απέκτησε τις προάλλες ! Πάντως ο Ντιόπ θα τους κλείσει τις πολλές τρύπες στο κέντρο αλλά μην περιμένουν ότι αυτός θα τους βοηθήσει να πάρουν το πρωτάθλημα.

Link to comment
Share on other sites

Παίκτης από το πάνω ράφι και αυτός για την ΑΕΚ όπως εκείνο τον φοβερό τον Νταμόντο που απέκτησε τις προάλλες !

 

Λένε ότι ο Νταμόντο είναι τεμπέλης και γι'αυτό είναι σε κακή φυσική κατάσταση! Ο Μπάγιεβιτς φώναζε.. xd

 

Πάντως ο Ντιόπ θα τους κλείσει τις πολλές τρύπες στο κέντρο αλλά μην περιμένουν ότι αυτός θα τους βοηθήσει να πάρουν το πρωτάθλημα.

 

Τι να κάνει μόνος του μωρέ..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...