tsoukis Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Re paidia katebasa t cheat enginear(kapws etsi legete) to opoio k kala einai t programma gia n kaneis speedhack sto la2(etsi lene)! To xrhsimopoio o paixths paei grigora alla pane grigora sigxronos k ola giro t ,NPC, oi aloi paixtes ,ta mobs.Genikotera olo to lineage olos o server!!!!!!!!!!! GT? Den kano kati kala ego h t programma einai fake k einai gia n t blepeis mono esi?
Demonic SouL Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 gia na kouniounte ola grigora :P mallon mono esy to vlepis etsi :D btw ise wrong setion sto help eprepe tin epomeni fora prosexe ;)
tsoukis Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Eisai sigouros giauto? mhpws einai options p prepei n peirakso h teleiose t thema einai apla gia n t blepo ego kai mono ego kai tpt allo? Sry pou t egrapsa s lathos topic!!!!!!!! :-[
anath3ma Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 lipon afto to speedhack pou lei sto CE kani boost tn CPU kai sou fenode grigora an prosekseis oti oles i efarmoges sou anigoun grigorotera tha katalaveis ti enow an thes na exis speedhack ston xaraktira sou tote prepi na alakseis ta values tis memory opote ksexaste to checkbox Speedhack.Omos to Ce to piani to gameguard.des opote prepi na kanis bypass
tsoukis Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 gia eksighse m ligo kalutera auto pou les ligo pio sigekrimena??????basika analutika ti prepein kano ena post kati plz!!!!!!!!! k bypass exo programm gia n kano!!!!! answer me plz!!
PaLioS Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 pedi aoute kai ego poli katalava eksigite mia :/ :P plz
NiGGaZ Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 lipon afto to speedhack pou lei sto CE kani boost tn CPU kai sou fenode grigora an prosekseis oti oles i efarmoges sou anigoun grigorotera tha katalaveis ti enow an thes na exis speedhack ston xaraktira sou tote prepi na alakseis ta values tis memory opote ksexaste to checkbox Speedhack.Omos to Ce to piani to gameguard.des opote prepi na kanis bypass ti???eleos dn ktlv mia..
anath3ma Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 ti???eleos dn ktlv mia.. den pirazi Valto gia download na dokimastei! iparxi me ena search edo tha to vreis
SirKuo Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 me liga logia... den douleyei apla.. me dagkoses exasa ema gmt
Mpx Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Can u please translate to english please >.< i want to read this post =x
Recommended Posts