CarmineAngelo Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 συγγνώμη... μπορώ να γίνω μέλος της ομάδα σας παρακαλω;
NoSti* Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 δεν καταλαβενω που κριβεται η ευχαριστιση στα e-war's? ρε μαλθακε πετρο μπορεις να σταματησεις να εκβιαζεις την ελληνικη γλωσσα??
FailTroll Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 συγγνώμη... μπορώ να γίνω μέλος της ομάδα σας παρακαλω; Όχι.
DarkΜαγισσουλης Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Kαι εγώ σαγαπώ!! Δε σε αγαπαει κανεις. Βγαλε το και ρε μαλθακε πετρο μπορεις να σταματησεις να εκβιαζεις την ελληνικη γλωσσα?? *Βιαζεις
`Resistance Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 τελος παντον παω να διαβασω κανα guide κατι που εσεις εχετε χρονια να κανετε .. εγω προχοραω εσοις μενετε στασιμοι .. cya!
DarkΜαγισσουλης Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 τελος παντον παω να διαβασω κανα guide κατι που εσεις εχετε χρονια να κανετε .. εγω προχοραω εσοις μενετε στασιμοι .. cya! Σιγα, θα βρεις
CarmineAngelo Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Σιγα, θα βρεις μαγια η μέλισσα μην το παίζεις έξυπνος , θα την πατήσεις παλιο αυγανισμένε :)
Adolesxhs Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 τελος παντον παω να διαβασω κανα guide κατι που εσεις εχετε χρονια να κανετε .. εγω προχοραω εσοις μενετε στασιμοι .. cya! Έλα πάρε έναν οδηγό που έκανα μόλις τώρα για σπάσιμο. http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=152576.0
CarmineAngelo Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Έλα πάρε έναν οδηγό που έκανα μόλις τώρα για σπάσιμο. http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=152576.0 πωπω δυσκολο ποσους μηνες σε πηρε
Adolesxhs Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 popo diskolo guide posous mines sou pire? Όσο και η διάρκεια εγκυμοσύνης ενός ανθρώπου.
DarkΜαγισσουλης Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Όσο και η διάρκεια εγκυμοσύνης ενός ανθρώπου. Πες καλυτερα ανθρωποειδους. Γιατι ανθρωποειδη υπαρχουν πολλα (βλεπε τον απο πανω) ενω ανθρωποι?
CarmineAngelo Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Πες καλυτερα ανθρωποειδους. Γιατι ανθρωποειδη υπαρχουν πολλα (βλεπε τον απο πανω) ενω ανθρωποι? τωρα εισαι λιγο πιο κάτω !
Adolesxhs Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 τωρα εισαι λιγο πιο κάτω ! Το δοκώ πως τόση ώρα έψαχνες πως γράφονται οι λέξεις που μόλις χρησιμοποίησες.
Recommended Posts