vipPOLICEvip Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 vasika o server ftaiei.... eprepe na eixe 1 sec protection toulaxiston anamesa stin analagi enos item (vazeis vgazeis weap) Quote
Maf1Oz0sS Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 apoluta logika ala doulevei mono se nooboservers Quote
ĐãکøЙє™ Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 kitaxte anigete topiC ok lete ena bug eksigite me logia pos na katalavi o alos ti kanete akrivos mono me logia prepi na aneuazete piC to lew gia osous dn kseroun eleos dld kante kai ena topiC sosto! Quote
eDiTo Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 wraio alla den pianei ston server m... nice post btw! Quote
Vampirenios Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 to dokimasa se server xwris protect ktlp kai den work... Quote
Nosti21 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 to dokimasa se server xwris protect ktlp kai den work... logiko m fenete afou twra oloi oi servers to exoun fixarismeno afto gt einai psilo palio. Quote
UnholyPow3R Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Lpn 8a sas pw pos na kanete stuck skill Prwta Prepei na exoume ena Agument Skill me active p ginete sta buff P.x focus/might/duel might/agility ktl... Meta Ftiaxnoume mia Bara k Bazoume to Oplo me ton skil l (active) Sto f1 k na exoume anixta ta skills Tr Prepei olo na patame to f1 (me to oplo ) k na kanoume asap to skill wste otan arxisi na kanei cast to skill na min foraw to item k meta na minei pano sta buff To Sigekrimeno Bug/trick Oti einai ... to exw kanei se parapolous SRV GooD lucK oute na se ftiso.. egw to eixa kanei post.. alla to eixa kanei poli pio analitiko kai kalitero.. dld to idio alla me alo tropo.. kai esei sigoura to eides apo emena kai to evales apo ta skill: kai to ekanes post epidei to ekana egw delete? Quote
WeirdSituation Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 έτσι όπως το εξηγείς, δύσκολα να πιάνει. Quote
MrnOkioZ Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 logiko m fenete afou twra oloi oi servers to exoun fixarismeno afto gt einai psilo palio. oxi oloi ma oloi oi server Quote
AngeL™ Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 kai dn katalaba poio to noima na kanei stuck to skill? LoL! kai dn telwspantwn kanei stuck skill kaneis to diko sou h tou antipalou sou? to xw dokimasei se 4 server den doulevei soz.. Quote
Recommended Posts