Jump to content
  • 0

[Request] Farming Gk

Question

Posted

Kalhspera paidia. Mporeite na mou dwsete ena Farming Gatekeeper gia l2J Gracia CT2.3 ? Psaxnw edw kai ena misawro sto forum alla dn exw vrei tipota :(

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Καλύτερα να του δώσεις ένα link η να του εξηγείται έστω πως να το κάνει έλεος

Θα πας στην Database σου θα ανοίξεις το teleport.sql και θα πατήσεις το κουμπάκι "+"

Στο ID θα βάλεις το ένα που θα πρέπει να τον ξέρεις τον αριθμό , στο loc x , loc y , loc z θα βάλεις τα numbers από εκεί που πάτησες /loc

Τώρα θα πας στο html αρχείο σου θα το ανοίξεις και θα βάλεις το id που έβαλες στην database σου

• 0
Posted

Παρε και link αλλα αν τα βρισκεις ολα ετοιμα δεν θα μαθει ποτε να ψαχνει και γενικα δεν θα μαθει.

• 0
Posted
[NoX*ShiNe" post=1087882" timestamp="1275334604]

Παρε και link αλλα αν τα βρισκεις ολα ετοιμα δεν θα μαθει ποτε να ψαχνει και γενικα δεν θα μαθει.

H κανόνες αλλα λένε άμα δεν τους διαβάσει....αλλα αντί να του πεις ψάξε και να πάρεις το 1 σου post , πες του πως να το κάνει κιόλας..
  • 0
Posted

H κανόνες αλλα λένε άμα δεν τους διαβάσει....αλλα αντί να του πεις ψάξε και να πάρεις το 1 σου post , πες του πως να το κάνει κιόλας..

Τους εδωσα guide γιατι να του πω οχι μονο εγω και ο καθενας?

Ισως τον μπερδεψει περισσοτερο και δεν ζητησα να μου μαθεις του κανονες, ευχαριστω.

Ontopic:Φιλε αμα θες να κατσω να σου γραψω ενα guide οπως το ξερω εγω γιανα κανω και την χαρη στον xFrost πες το μου.

• 0
Posted

αφού του έδωσες link , γιατί να του εξηγήσεις τώρα?Δεν είπα σε εσένα να διαβάσεις τους κανόνες και πρέπει να σταματήσουν τα Out of topics..Κάνω Request για Clean

edit: Ούτε σου είπα εσένα να κανεις Guide απλός αντί να του λες ψάξε μονο και να παίρνεις 1 post μπορείς να του δώσεις ένα link η να του εξηγήσεις

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...