Jump to content

Recommended Posts

Posted

kalispera.meta tis e3etasis leo na pao na kano mia xena sto dexi xeri me ta kinezika gramata 3erete.

8elo na m pite an ginete na thn kratiso gia peripou 3-4 mines h gia poso xroniko diastima mporo na thn kratiso,kai poso kani peripou

Posted

cant it be eng too? >.> im bored xD

w/e i want to do something like this http://i54.photobucket.com/albums/g95/psychopasty/tattoo/l_501a83d880ca69e69229d9c95c4b3b47.jpg

but i dont know for how long can i have it and how much does it costs

An bazeis bazelini prin brexeis to xeri krataei arketo kairo to polu 1 mhna

gia parapano dn ginete?kai poso kani?

Posted

Koita suni8ws paei me to mege8os pou 8es twra ta grammata 8a s parei 5 euro to ena , oxi den ginete parapanw

Posted

Koita suni8ws paei me to mege8os pou 8es twra ta grammata 8a s parei 5 euro to ena , oxi den ginete parapanw

4 gramata ine mono kai mege8os peripou meseo na piasoun olo to xeri.

ama 8elo na kratisi gia 3-4 mines prepi na kano kati alo ektos xena?apo thn meria tatto enow

Posted

4 gramata ine mono kai mege8os peripou meseo na piasoun olo to xeri.

ama 8elo na kratisi gia 3-4 mines prepi na kano kati alo ektos xena?apo thn meria tatto enow

I xena i kanoniko pou krataei gia panta gia 3-4 mhnes dn krataei i xena me tin kamia to polu 2 an dn brexeis t xeri ka8olou alla s leo i xena exei xrwma pou me tin f8ora 8a figei opote..
Posted

I xena i kanoniko pou krataei gia panta gia 3-4 mhnes dn krataei i xena me tin kamia to polu 2 an dn brexeis t xeri ka8olou alla s leo i xena exei xrwma pou me tin f8ora 8a figei opote..

telos panton uparxi kati alo p na krataei 3-4 mines.isa isa gia to kalokeri to 8elo mono opote pes 3 mines.

Posted

Κρατάει 1 μήνα άντε το πολύ 2 . Δε λέει imo εκτός αν σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις το συγκεκριμένο σχέδιο σε κανονικό tatoo.

Posted

Oxi

kai dld se ka8e mpanio p 8a kano ite sthn 8alasa h kanoniko 8a feugi h mlkia h 8a prepi na vazo vazelini prin?

Κρατάει 1 μήνα άντε το πολύ 2 . Δε λέει imo εκτός αν σκέφτεσαι αργότερα να κάνεις το συγκεκριμένο σχέδιο σε κανονικό tatoo.

pezi kai gia kanoniko alla poluu meta h ka8olou dn 3ero.

Posted

kai dld se ka8e mpanio p 8a kano ite sthn 8alasa h kanoniko 8a feugi h mlkia h 8a prepi na vazo vazelini prin?pezi kai gia kanoniko alla poluu meta h ka8olou dn 3ero.

Π.χ εγώ θα κάνω αυτό http://www.ultras.gr/multi/details.php?image_id=8767 σε χένα να δω πως είναι πάνω μου και του χρόνου θα το κάνω κανονικό.

Posted

Π.χ εγώ θα κάνω αυτό http://www.ultras.gr/multi/details.php?image_id=8767 σε χένα να δω πως είναι πάνω μου και του χρόνου θα το κάνω κανονικό.

ego to h8ela auto gia to kalokeri kai ama m arese isos na to ekana argotera kai kanoniko.alla to 8ema ine oti an ine na feugi opote kano mpanio dn leei.ektos an uparxi kamia lusi

Posted

ego to h8ela auto gia to kalokeri kai ama m arese isos na to ekana argotera kai kanoniko.alla to 8ema ine oti an ine na feugi opote kano mpanio dn leei.ektos an uparxi kamia lusi

Δε ξέρω κάτι άλλο και εγώ με βαζελίνη έχω ακούσει ότι το κάνεις να κρατάει κάπως παραπάνω.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...