FighterBoss Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Να χαμογελάω είναι ευθύνη, γιατί αν είμαι καλά είσαι και εσύ. Να χαμογελάς είναι ευθύνη, γιατί αν είσαι καλά είμαι και εγώ. Quote
Heiko Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Check new komati apo lagonika K9! http://youtu.be/QsFSUkgrYu8 Quote
FighterBoss Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 Kai auto to "apokaloun" "mousikh"? μαλακία είναι όντως. κι όχι δεν είναι ακριβώς μουσική,είναι η φάση τους και καλά. Θα είχε μια γλύκα αν ήταν κι αληθινό αυτό που δείχνουν αλλά δεν,κακή προσπάθεια να μοιάσουν στους gangsters τις Αμερικής. Quote
TEOGR_hItMaKeR Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 μαλακία είναι όντως. κι όχι δεν είναι ακριβώς μουσική,είναι η φάση τους και καλά. Θα είχε μια γλύκα αν ήταν κι αληθινό αυτό που δείχνουν αλλά δεν,κακή προσπάθεια να μοιάσουν στους gangsters τις Αμερικής. Ελα μορέ καλή φάση είναι ... προσπαθεί να μιμηθεί τον αλίτιζ χαχαχα λίγο αποτυχημένα βέβαια αλλά κλάιν ... Πάντως εμένα προσωπικά μ'αρέσουν να ακούω τέτοια παρά "μουσική" που λέτε εσείς με ένα αποτυχημένο μονότονο μπίτ και έναν παπάρα να μιλάει χωρίς ρυθμό και να λέει 1 κατεβατό ... Quote
FighterBoss Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 Ελα μορέ καλή φάση είναι ... προσπαθεί να μιμηθεί τον αλίτιζ χαχαχα λίγο αποτυχημένα βέβαια αλλά κλάιν ... Πάντως εμένα προσωπικά μ'αρέσουν να ακούω τέτοια παρά "μουσική" που λέτε εσείς με ένα αποτυχημένο μονότονο μπίτ και έναν παπάρα να μιλάει χωρίς ρυθμό και να λέει 1 κατεβατό ... Εγώ ποτέ.Προσπάθησα αλλά δεν το "αισθάνομαι" καθόλου Αν δεν νιώσεις λίγο ρίγος από τους στίχους,τι να το κάνεις ! Quote
TEOGR_hItMaKeR Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Εγώ ποτέ.Προσπάθησα αλλά δεν το "αισθάνομαι" καθόλου Αν δεν νιώσεις λίγο ρίγος από τους στίχους,τι να το κάνεις ! Εντάξει σαφώς όταν συνδυάζεις ένα ωραίο μπιτάκι "Σύγχρονο" με σύγχρονο ρυθμό με στίχους που αγγίζουν τότε είναι που βγαίνει το "άριστο" αποτέλεσμα .. αυτό είναι το ιδανικό .. και μόνο λίγο το κάνουν .. Υπάρχουν διάφορα είδη χιπ-χόπ .. στην Ελλάδα αυτό που είχε κυριαρχήσει ήταν το μπάτλ ραπ με τους ΖΝ κυριώς .. εφόσον αυτό ξέπεσε ο κόσμος αναζητά νέα μουσική για αυτό και πολλοί έχουν στραφεί στο swag αλλά και σε άλλα νέα είδη νέα κομμάτια ... Quote
Recommended Posts