Jump to content

Πως Θα Ανοίξετε Έναν L2J Gracia Final Server.(Και Πως Κάνουμε Compile)!

Recommended Posts

φιλε μπραβο πολυ ωραιο το εχεις φτιαξει το καλυτερο guide που εχω δει.μπορεις να μου πεις αν μπορω με αυτες τις οδηγιες σου μπορω να φτιαξω τον server ετσι οπως εχεισ δωσει τις οδηγιες απλα για πλακα lan server δεν θελω να φτιαξω server για 100 ατομα μονο εγω και ενα αλλο pc γινεται?

afto e3artate apo esena Dil. ama dosis to System sou se mono 1 atomo tote mono aftos tha mporei na mpei ;)

ναι φιλε μου απλα για πλακα θελω να εχουμε τον server να του δωσω το system και να παιζουμε για πλακα αλλα να ειναι ευκολα να μην κανουμε 100 ωρες xp.ετοιμα system που μπορω να βρω?εσυ το guide τι εχεισ βαλει?

ναι φιλε μου απλα για πλακα θελω να εχουμε τον server να του δωσω το system και να παιζουμε για πλακα αλλα να ειναι ευκολα να μην κανουμε 100 ωρες xp.ετοιμα system που μπορω να βρω?εσυ το guide τι εχεισ βαλει?

Malon enois Pre-Confing pack

miso na sou doso ena Link gia Interlude to Frozen einai

http://www.4shared.com/folder/yySTGjPu/L2jFrozenCompiled_Version_934.html

ευχαριστω φιλε μου.τωρα αυτο που μου εστειλες τι ειναι μπορεις να μου εξυγησεις?εγω απλα θελω να εχω το παιχνιδι να ειναι σαν pvp server gmshop και τα λοιπα αλλα να ειναι lan δηλαδη εγω και ενασ αλλος υπολογιστης διπλα μου με lan η και μονο εγω να ειμαι στον server.πιστευω να με καταλαβες

Συγγνωμη για το δευτερο post που εκανα αλλα νομιζω ετσι θα καταλαβετε τι εννοω.Θελω να ανοιξω το server και να παιζω μονο εγω  δεν θελω να ειναι online.μεχρι που πρεπει να ακολουθησω τις οδηγιες για να ειμαι μονο εγω στον server?(ειδα αλλο ενα τετοιο post παρομοιο αλλα δεν καταλαβα)

Ευχαριστω

Συγγνωμη για το δευτερο post που εκανα αλλα νομιζω ετσι θα καταλαβετε τι εννοω.Θελω να ανοιξω το server και να παιζω μονο εγω  δεν θελω να ειναι online.μεχρι που πρεπει να ακολουθησω τις οδηγιες για να ειμαι μονο εγω στον server?(ειδα αλλο ενα τετοιο post παρομοιο αλλα δεν καταλαβα)

Ευχαριστω

Ευχαριστω

pare afto pou sou edosa aposimpiese to kai stis Ip vale 127.0.0.1 kai sto system mesa anoi3e me to L2FileEdit ( einai programa ) to l2.ini ( briksete mesa sto system) kai eki pou leei ServerAdress: (edw ) vale 127.0.0.1

Meta fortose to server kai Mpes kanonika

Ευχαριστω φιλε μου θα ξεκινησω να το φτιαξω αν χρειαστω κατι θα σε ρωτησω.Να σε καλα.

Psa3e prwta kala kai ama dn bris lusi steile mou message

Μια ερωτηση φιλε να κανω ολα τα σταδια εχτος απο το Νο-ip και να βαλω την ip που ειπες στο ServerAdress?

eki pou bazeis tis ip tha valeis 127.0.0.1 ( einai mono gia to pc sou )

ola ta alla stadia xreiazode?mysql java kai ta alla? tha se rwthsw na mou peis kapoia pragmata gia na mhn se prizw :P.

Egw thelw monos egw na eimai ston server kai na eimai o admin.Na kanw xerw gw oti nane me ta gmshop kai oti nane.

1)xreiazete na kanw ola ta stadia?H na kanw to proto post tou papaditsa na mhn kanw dhladh to no-ip giati auti einai mono gia online server.

2)borw na to kano freya h kati tetoio?

3)Auto pou les ekei pou tha valo thn ip auth poio stadio einai?gia na xerw an prepei na kanw ola ta stadia na valw auth thn ip

ola ta alla stadia xreiazode?mysql java kai ta alla? tha se rwthsw na mou peis kapoia pragmata gia na mhn se prizw :P.

Egw thelw monos egw na eimai ston server kai na eimai o admin.Na kanw xerw gw oti nane me ta gmshop kai oti nane.

1)xreiazete na kanw ola ta stadia?H na kanw to proto post tou papaditsa na mhn kanw dhladh to no-ip giati auti einai mono gia online server.

2)borw na to kano freya h kati tetoio?

3)Auto pou les ekei pou tha valo thn ip auth poio stadio einai?gia na xerw an prepei na kanw ola ta stadia na valw auth thn ip

Eyxaristw

Loipon gia arxi min spamareis sou eipa steile mnm ama theleis kati.

Gia na teleionoume 3ekina to Guide opos to vlepeis AKRIBOS opos to vlepeis kai sto telos tha valeis tis Ip eki vale to 127.0.0.1 ( tpt allo )

• 3 months later...

οχι φιλε μου δεν εχω βάλει κανενα psw τα εχωκανει οπως τα λεει ο φιλος μας..  :( οταν κανω new conct μου το εχει με κοκκινο δεν το εχιε πρασινο οπως εδω στη φωτογραφια...επειδη το εψαξα και δεν εβγαλα καμια ακρη μπορώ να κανω κατι απο τα tοοls απο το navi na διορτθωθει?