cta8ic Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 geia sas pali :P paidia pos mporw... na kanw na min mporei na mpei kapios me 2o BOX L2 sto idio srv.. stn srv m dld.. eixa dei se 1n srv 1 tetio protection... pou ekei ekanes edit ti 8es na kanei : 2 ip : Kick and ban? kick ? the 2nd box?? kati tetia.. help! <--! ty !--> Quote
0 Kяaσh Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Des auto mpas kai se boh8aei dn einai akribws auto pou zhtas http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=63060.0 Quote
0 cta8ic Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Des auto mpas kai se boh8aei dn einai akribws auto pou zhtas http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=63060.0 emena i Navicat dn exei kana table me anme :`admin_command_access_rights` gia to SQL instal.. -.- kapou allou? Quote
0 Kяaσh Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 emena i Navicat dn exei kana table me anme :`admin_command_access_rights` gia to SQL instal.. -.- kapou allou? Apokleiete. Quote
0 cta8ic Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Apokleiete. apokleiete dld??? apokleiete na min to exw????? i kati allo? dn ktlva ^^ -.- Quote
0 Kяaσh Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 apokleiete dld??? apokleiete na min to exw????? i kati allo? dn ktlva ^^ -.- Apokleiete na mn exeis auto to table stin db sou. Quote
0 cta8ic Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Apokleiete na mn exeis auto to table stin db sou. na : Quote
0 cta8ic Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 IL Saboura >.< nahm omorfaaaaaaaaa IL FTW :P -.- kai asta >_< xD! dn 3es kana allo tropo? -.- Quote
Question
cta8ic
geia sas pali :P
paidia pos mporw...
na kanw na min mporei na mpei kapios me 2o BOX L2 sto idio srv.. stn srv m dld..
eixa dei se 1n srv 1 tetio protection... pou ekei ekanes edit ti 8es na kanei :
2 ip : Kick and ban? kick ? the 2nd box?? kati tetia..
help!
<--! ty !-->
9 answers to this question
Recommended Posts