Jayde Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Geia sas paidia. Twra arxisa na asxoloume me to photoshop giayto mn vrisete gt ts gelies erwthseis. 8a h8ela na ma8w... Pws 8a valw ena render panw apo mia allh foto?
Apithanos Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 http://www.planetrenders.net/ kane register kai mporeis na pareis renders apo ekei. PS : prepei na deis tin photo full k meta na tin kaneis save.
Jayde Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 nai alla as po0me tn kanw save. Pws 8a valw apo pisw kserw egw ena topio? gt ta renders den exo0n bg
Jayde Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Sorry do0ble post alla st planetrenders.net kanw register kanonika kai st E mail(Hotmail) m stelnei adio message st "Anepi8hmith allhlografia" Oti nanai?
Maprex Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 nai alla as po0me tn kanw save. Pws 8a valw apo pisw kserw egw ena topio? gt ta renders den exo0n bg File>Open>asdad.jpg or File>Place>asff.jpg mono etsi i ektos kai an kaneis drag kai drop tin photo p esi thes mesa sto PS
Jayde Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 File>Open>asdad.jpg or File>Place>asff.jpg mono etsi i ektos kai an kaneis drag kai drop tin photo p esi thes mesa sto PS OK diavaza x8es to vrady ta guides edw kai kapws tn palepsa alla 9elw ena account st www.planetrenders.net Kai steltw se pm ty
Maprex Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 OK diavaza x8es to vrady ta guides edw kai kapws tn palepsa alla 9elw ena account st www.planetrenders.net Kai steltw se pm ty kane register poli aplos opos ekanes edo register etsi kane kai ekei
Jayde Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 kane register poli aplos opos ekanes edo register etsi kane kai ekei Nai re agori kserw na kanw register mono po0 gia na usxiei to account prepei na activate apo e mail p s stelnei. Emena m stelnei keno munhma stn aneph8hmith allhlografia. kai oxi sta eiserxomena
Maprex Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Nai re agori kserw na kanw register mono po0 gia na usxiei to account prepei na activate apo e mail p s stelnei. Emena m stelnei keno munhma stn aneph8hmith allhlografia. kai oxi sta eiserxomena kai??? ti egine??? pigene ston junk ekei p einai to email afto kai kane activate aplo einai
Jayde Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 kai??? ti egine??? pigene ston junk ekei p einai to email afto kai kane activate aplo einai Mou stelnei KENO e mail DEN grafei tpt mesa Diavase ti lew
Maprex Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Mou stelnei KENO e mail DEN grafei tpt mesa Diavase ti lew esi aplos eipes oti erxete sto junk oxi oti einai keno tespa kanen register ksana me alo email mpori na kolise kati tetio tha egine logika
|Itachi Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 lipon prota vazis to bg dld to topio pou 8es naxi apo piso meta kane file>place to render sou pou 8es nane apo panw kai ok.
Jayde Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 esi aplos eipes oti erxete sto junk oxi oti einai keno tespa kanen register ksana me alo email mpori na kolise kati tetio tha egine logika gia des. Nai re agori kserw na kanw register mono po0 gia na usxiei to account prepei na activate apo e mail p s stelnei. Emena m stelnei --->keno<--- munhma stn aneph8hmith allhlografia. kai oxi sta eiserxomena
Recommended Posts