Raigon Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Български моля? Dx Въй ползвайте google translate....Dx Quote
`Vaxil Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Български моля? Dx Въй ползвайте google translate....Dx Знаете каза, че за мен? Quote
`Vaxil Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 че официалните тема трябва да се лепкава, защото румънските официални Raule Темата е твърде лепкава. Quote
Raigon Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Знаете каза, че за мен? /off Убивате ме с тоя транслате.....DXXXXXXX Да за тебе беше.... Sticky? Не мисля,че ще бъде,малко сме. Quote
`Vaxil Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 /off Убивате ме с тоя транслате.....DXXXXXXX Да за тебе беше.... Sticky? Не мисля,че ще бъде,малко сме. LOL човек, поставен английски / български .. моля, преди да публикувате прочети ...Що се отнася до лепкава какво от това??? много неща се е в малки опаковки Quote
xTheVioLaToR Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 1. Do not use any other language in this topic except Bulgarian! 2. If you'd like to say something at English, please ask in a private message before posting. 3. I'll ask for each non-bulgarian post to be deleted and user warned. Self powned :P Аз просто обичам моята чиния! Успех с темата, която създаде и ще допринесат за неговото запълване с чист спам! Quote
Goddess Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Благодаря Ви, доста е забавно да четеш транслейтори :D Quote
xTheVioLaToR Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 разбере, че лошо ... килими е превод; както и да се отиде за запълване и да е страница, тъй като раздел ГРЪЦКИ нищо ползвайте ... богиня искам да бъда момичето ми в mxc? : D Quote
`Vaxil Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 improve urs :) wtf can't u understand?? THIS IS BULGARIAN spam topic if you wanna speak use bulgarian!!! OMG r u idiot?? /WTF може да не разбираш? ТОВА Е БЪЛГАРСКИ спам тема, ако искате да говорят български употреба! OMG ли идиот? Quote
Goddess Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Can someone from the mods clean the topic from Englis replies?? Quote
xTheVioLaToR Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 разбере, че лошо ... килими е превод; както и да се отиде за запълване и да е страница, тъй като раздел ГРЪЦКИ нищо ползвайте ... богиня искам да бъда момичето ми в mxc? : D Can someone from the mods clean the topic from Englis replies?? Мислех, че моето предложение; Quote
Raigon Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ае манияци дайте фейсбук бе ама само истински БГ:...Dx Quote
Recommended Posts