Jump to content

Recommended Posts

Posted

че официалните тема трябва да се лепкава, защото румънските официални Raule Темата е твърде лепкава.

Posted

Знаете каза, че за мен?

/off Убивате ме с тоя транслате.....DXXXXXXX

Да за тебе беше....

Sticky? Не мисля,че ще бъде,малко сме.

Posted

/off Убивате ме с тоя транслате.....DXXXXXXX

Да за тебе беше....

Sticky? Не мисля,че ще бъде,малко сме.

LOL човек, поставен английски / български .. моля, преди да публикувате прочети ...Що се отнася до лепкава какво от това??? много неща се е в малки опаковки
Posted

1. Do not use any other language in this topic except Bulgarian!

2. If you'd like to say something at English, please ask in a private message before posting.

3. I'll ask for each non-bulgarian post to be deleted and user warned.

Self powned :P

Аз просто обичам моята чиния! Успех с темата, която създаде и ще допринесат за неговото запълване с чист спам!

Posted

разбере, че лошо ... килими е превод; както и да се отиде за запълване и да е страница, тъй като раздел ГРЪЦКИ нищо ползвайте ... богиня искам да бъда момичето ми в mxc? : D

Posted

improve urs :)

wtf can't u understand?? THIS IS BULGARIAN spam topic if you wanna speak use bulgarian!!! OMG r u idiot?? /WTF може да не разбираш? ТОВА Е БЪЛГАРСКИ спам тема, ако искате да говорят български употреба! OMG ли идиот?
Posted

разбере, че лошо ... килими е превод; както и да се отиде за запълване и да е страница, тъй като раздел ГРЪЦКИ нищо ползвайте ... богиня искам да бъда момичето ми в mxc? : D

Can someone from the mods clean the topic from Englis replies??

Мислех, че моето предложение;