manolaras Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Alloz pedes Exw ena provlhma pou xerw mallon pou eythynete Otan paw apo navicat na kanw conect sthn DB mou lei pws den vriskei to localhost Loipon pisteyw pws ftei to pass tou mysql m prina po kapoio kero ixa valei pass alla twra to xexasa Pws ginete na to parakampsw h na valw allo? Eyxaristw pedes ek twn proterwn Quote
0 manolaras Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 to exw dokimasei tipota den ginete :( kamia allh idea? Quote
0 Coyote™ Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 delete localhost και ξαναφτιάξε το, αφού δεν μπορείς να θυμηθείς το password. Quote
0 manolaras Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 vasika twra to provlima exelixthke paw na kanw Configure to Mysql kai otan ime sto teleyteo vhma otan pataw to execute eei treis koukides mou gemizei tis duo alla sthn trith kolaei :( ayto ine teliws neo provlhma ti egine? Oso gia auyto pou ipes na kanw delete to localhost to exw kanei den douleyei dioti den kanei connect wste na perasw tis db thaxn pou asxoliste :) Quote
0 Jayde Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 vasika twra to provlima exelixthke paw na kanw Configure to Mysql kai otan ime sto teleyteo vhma otan pataw to execute eei treis koukides mou gemizei tis duo alla sthn trith kolaei :( ayto ine teliws neo provlhma ti egine? Oso gia auyto pou ipes na kanw delete to localhost to exw kanei den douleyei dioti den kanei connect wste na perasw tis db thaxn pou asxoliste :) To exw p8ei... uninstall->install?? To eixxa dokimasei den ginete oute apo pinaka elenxou oute me delete st programm files. Otan pas na kaneis install to allo S llei the MySQL 5.0 h 5.1 has already exist. Egw pantos ekana Format to pc... Vevaia mporei na uparxei kai allh lush... Quote
0 Lucky Dice Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Kane delete to localhost k ftiakse new. ama dn ginei bale pic me to error h kane apegatastash kai egatastash to navicat Quote
0 manolaras Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Vorfin ta ekana ola osa mou ipes alla kamia lush To mysql mou kanei ayto: http://i511.photobucket.com/albums/s358/doxara/server1.jpg pou extes den mou to ekane me to pou egrapsa sto forum gia help mou xalase :P :P kai sto navicat ayto to error mou vgazei me opoio localhost kai na valw: http://i511.photobucket.com/albums/s358/doxara/server2.jpg Elpizw na to lusoume to prob m Quote
Question
manolaras
Alloz pedes
Exw ena provlhma pou xerw mallon pou eythynete
Otan paw apo navicat na kanw conect sthn DB mou lei pws den vriskei to localhost
Loipon pisteyw pws ftei to pass tou mysql m prina po kapoio kero ixa valei pass alla twra to xexasa
Pws ginete na to parakampsw h na valw allo?
Eyxaristw pedes ek twn proterwn
7 answers to this question
Recommended Posts