Jump to content

Recommended Posts

Posted

Για σας παιδια ειπα να κανω αφτο το Guide γιατι απο οτι επσαξα δεν υπήρχε στο greek selection

ΛΥΠΟΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ!

Bρισκουμε το npc παταμε shift και κλικ και μας βγενει ενα παραθιρο

shot00010iki.jpg

παταμε edit npc και παταμε στο template ID εκει θα βαλουμε το ID του NPC i Mob που θελουμε!

shot00009bll.jpg

ΑΦΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ HELP ME AΦΤΟ ΤΟ GUIDE!

Posted

Φίλε μου, αν είναι να αρχίσουμε να κάνουμε τέτοια guides....

Αν θές να κάνεις κάτι παρόμοιο και κάλο, εξήγησε όλες τις επιλογές που υπάρχουν στο ctrl+shift αλλιώς....

Posted

Φίλε μου, αν είναι να αρχίσουμε να κάνουμε τέτοια guides....

Αν θές να κάνεις κάτι παρόμοιο και κάλο, εξήγησε όλες τις επιλογές που υπάρχουν στο ctrl+shift αλλιώς....

8a prospa8isw tora to an einai xrisimo i oxi dn to 3ereis mporei kapios na min i3ere.. :/

Posted

Όταν δεν ξέρεις να γράφεις Ελληνικά καλύτερα να γράφεις με Greeklish. Πάντως τις 2 εικόνες και τις 2 φωτογραφίες δεν θα τις έλεγα guide..

Posted

Όταν δεν ξέρεις να γράφεις Ελληνικά καλύτερα να γράφεις με Greeklish. Πάντως τις 2 εικόνες και τις 2 φωτογραφίες δεν θα τις έλεγα guide..

soz gia ta ellinika m alla apo ta greeklish kalitera einai ..

tora kai 1 pic na iparxei an voi8aei tn alon ston prob tou einai guide..tecpa o ka8enas opos to parei

Posted

ΑΦΤΟ,επσαξα,ΛΥΠΟΝ.

Kali Prospatheia Omws Oute Egw 8a To Elega Guide.

Posted

dn tha mporousa na diafonisw ;/

Posted

Καλά έλιωσα με την ορθογραφία και τον τίτλο το topic

tespa nice work πολλά παιδιά δεν το ξέρουν--> (νμζ)

Τι έλιωσες ρε? Το παιδί είναι από Αλβανιά δεν το βλέπεις? Πως ήθελε να σου μιλάει?

Posted

Τι έλιωσες ρε? Το παιδί είναι από Αλβανιά δεν το βλέπεις? Πως ήθελε να σου μιλάει?

E? από που θες να ξέρω ότι είναι από Αλβανία ρε σι? μάγος είμαι? κι αν δεν είναι? απλά μπορεί να μην διάβαζε όσο ήταν μικρός :)

Posted

E? από που θες να ξέρω ότι είναι από Αλβανία ρε σι? μάγος είμαι? κι αν δεν είναι? απλά μπορεί να μην διάβαζε όσο ήταν μικρός :)

Είχε παλιά την σημαιά της αλβανίας στο profile του, τώρα έγινε Άγγλος.

Posted

τώρα έγινε Άγγλος.

χαχαχαχαχαχαχαχ

ε άμα είναι Αλβανός καλο θα ήταν να μην έγραφε "Ελληνικά" Greeklish FTW :) Ας Μη spammaroume άλλο

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...