Belzebul Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 εγω, είχα φάει απουσιά γιατί είχα ξεραθεί στα γέλια με τον συμμαθητή μου. Quote
rozdvd Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 pooo....trela gelia me autn tn stoixo.......hhHAHA... p t 8imi8ikes rr Quote
Dir50 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 εγω, είχα φάει απουσιά γιατί είχα ξεραθεί στα γέλια με τον συμμαθητή μου. Και εγώ το ιδιο φιλε μου , στο βιβλιο της Α Λυκειου Αρχαια λεει Ο Βασηλιας μουνιχος που η κορη του ηταν η μουνιχια και προστημην της εκαναν τα μουνιχια και ο μηνας λεγοταν μουνιχιων! Quote
Belzebul Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Και εγώ το ιδιο φιλε μου , στο βιβλιο της Α Λυκειου Αρχαια λεει Ο Βασηλιας μουνιχος που η κορη του ηταν η μουνιχια και προστημην της εκαναν τα μουνιχια και ο μηνας λεγοταν μουνιχιων! 1η λυκείου είμαι, σε πιο κεφάλαιο είναι αυτό???χαχαχα Quote
Crash™ Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Και εγώ το ιδιο φιλε μου , στο βιβλιο της Α Λυκειου Αρχαια λεει Ο Βασηλιας μουνιχος που η κορη του ηταν η μουνιχια και προστημην της εκαναν τα μουνιχια και ο μηνας λεγοταν μουνιχιων! χαχαχαχα Quote
Dir50 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Kai meta lene giati brizoun ta pedia sto sxolio .. Me tetia pou mas ma8enoun :D Quote
Recommended Posts