Jump to content
  • 0

Compile

Question

Posted

Καλησπερα...επειδη βλεπω διαφορα και δεν καταλαβαινω θα ηθελα ν ρωτησω πιο ειναι το καλυτερο pack για compile και αν μπορειτε να μου δωσετε καποιο λινκ για αυτο!Επισης αν υπαρχει ενας guide για ν fixαρω τα bugs στο pack!

Ευχαριστω!

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

L2J Free.

το l2jarchid ειναι καλο γιατι απ' οτι γνωριζω το l2jfree γινεται compile με maven κ εγω ξερω απο eclipse και δεν θελω να μπλεκομαι!
  • 0
Posted

το l2jarchid ειναι καλο γιατι απ' οτι γνωριζω το l2jfree γινεται compile με maven κ εγω ξερω απο eclipse και δεν θελω να μπλεκομαι!

Einai kalh h archid alla prepei na pliroseis gia na xrhsimopoihseis to IL pack tous.

• 0
Posted

Einai kalh h archid alla prepei na pliroseis gia na xrhsimopoihseis to IL pack tous.

Α καλα...απο κανενα αλλο client κανενα pack που να αξιζει και να γινεται compile με eclipse υπαρχει?
  • 0
Posted

Α καλα...απο κανενα αλλο client κανενα pack που να αξιζει και να γινεται compile με eclipse υπαρχει?

Nai , to pack ths L2J.

• 0
Posted

Nai , to pack ths L2J.

Ok!!!thx για τον χρονο σου!Α κατι τελευταιο!Αυτο το pack της l2j σε τι client ειναι?
  • 0
Posted

Ok!!!thx για τον χρονο σου!Α κατι τελευταιο!Αυτο το pack της l2j σε τι client ειναι?

Exei clients apo c4 mexri gracia epilogue.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...