Jump to content

[GR]Otan xwrizeis apo tin kopela sou Ti kaneis????

Recommended Posts

Posted

Πολύ απλά η άλλη νομίζει πως βρήκε κάποιον καλύτερο ..

εσυ πολύ απλά

/\

|| Να τα άστρα

||

\/ Να και η γλάστρα

Posted

deire tn prwin s

kai kane se auton me tn opio se apatise anal SEX  ;D

a0xax00xax0x0ax0ax0x0a kai gia ti me perases re br0 gia kanan gay????? Epic FAIL OMWS!!!!!! ax0ax0x0ax0xa0xax0a ;D

Posted

An tin agapaw leei????? mn s pw oti tin exw panw apo ola.....

epeidi eimai k egw stin idia 8esi auto ton kero me mia gomena , parolo p twra plewn eimaste xwria .. egw sinexizw k gomenizw k me ales..k 8a doume .. oso k an tin exw pio panw apo ola .. giati etsi einai ekei eine i 8esi tis sti kardia mou .. apla de mu vgenei na to pe3w 8eousa
Posted

a0xax00xax0x0ax0ax0x0a kai gia ti me perases re br0 gia kanan gay????? Epic FAIL OMWS!!!!!! ax0ax0x0ax0xa0xax0a ;D

e tote bale kana arapi na tn 3eskisei auton

kai esu viase tn 3inom0*na prwin s :D

Posted

epeidi eimai k egw stin idia 8esi auto ton kero me mia gomena , parolo p twra plewn eimaste xwria .. egw sinexizw k gomenizw k me ales..k 8a doume .. oso k an tin exw pio panw apo ola .. giati etsi einai ekei eine i 8esi tis sti kardia mou .. apla de mu vgenei na to pe3w 8eousa

akrivws <_<
Posted

marina?

Posted

An ths exei parei omws ola osa xreiazetai k meta s leei bb 4 ever???? ekei dn 9a kaneis kati????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...