Jump to content

Recommended Posts

Posted

Το θέμα είναι ότι δν γίνεται να απαγορευτούν τα greeklish γιατί υπάρχουν κι ¨Ελληνες κάτοικοι εξωτερικού που δν έχουν Ελληνικά Windows...

Posted

Το θέμα είναι ότι δν γίνεται να απαγορευτούν τα greeklish γιατί υπάρχουν κι ¨Ελληνες κάτοικοι εξωτερικού που δν έχουν Ελληνικά Windows...

για παράδειγμα εγώ..:P

δεν μπορώ τα ελληνικά στα Windows..με αγγλικά ειμαι.

Posted

μεσα μπεσα ... δεν ειναι σωστο ενα ελληνικο forum να μιλανε τα member της greeklish ειναι ξεφτιλα... απο εδω και περα ελληνικα γιατι ειμαστε ελληνικο φορουμ... ναι στα ελληνικα οχι στα greeklish :D ..

Posted

μεσα μπεσα ... δεν ειναι σωστο ενα ελληνικο forum να μιλανε τα member της greeklish ειναι ξεφτιλα... απο εδω και περα ελληνικα γιατι ειμαστε ελληνικο φορουμ... ναι στα ελληνικα οχι στα greeklish :D ..

Εσύ από ορθογραφία καλά πας, βλέπω. Άντε να συνηθίσεις τους τόνους τώρα :P

Posted

Εγώ με αγγλικά windows είμαι εδώ και χρόνια ^^

Posted

Εσύ από ορθογραφία καλά πας, βλέπω. Άντε να συνηθίσεις τους τόνους τώρα :P

σιγα μην βαζω και τονους.. καλα ειμαι και ετσι οπως γραφω τωρα..
Posted

Εγω στο σχολειο γραφω μισα ελληνικα και μισα greeklish... λογικο δεν ειναι ? xD

Όχι.

Posted

Τερμα τα γκρικλιςςςς

εγω προσωπικα χρησημοποιω γκρικλισ γτ βρμ να βαζω τονους και γραφω και αργα λολ!