Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ρε βλαμένεμ ανοίδεε, τιποτένιε, λάθος της φύσης μην σε αρχίσω τις χριστοπαναγίες και φάω και ban. Επειδή εσύ είσαι 15 χρονών και έχεις τα ορμονικά σου εγώ δεν θα κάτσω να διαβάζω την κάθε χαζομάρα που σου κατεβαίνει στο μυαλό!(Μεγάλη διαδρομή κάνει ^^)

Καλά εσύ πριν 2 σελίδες δεν είπες τα εξής?

A bravo..... Emathan twra opoios leei xazomares ton lene 10xrono, 15xrono i tou allazoun xwra. Alvano, tourko, rwso, giougozlavo..

Kialla exw dei alla dn ta 8umamai.......

Posted

Ελπίζω αυτό να νομίζεις οτι θεωρείτε flame :/

Ότι θέλει ας θεωρέιτε. Εφόσον δεν σε βρίζω τι αγχώνεσαι?
Posted

Ότι θέλει ας θεωρέιτε. Εφόσον δεν σε βρίζω τι αγχώνεσαι?

Ρε φίλε σε αγαπάνε οι γονείς σου? :/

Posted

Ρε φίλε σε αγαπάνε οι γονείς σου? :/

Οχι! Ο μπαμπας μου ειναι φυλακη και η μανα μου συχναζει στην σιγκρου! Ο αδερφος μου ειναι στιν μαφια της ρωσιας και η αδερφη μου δουλευει στο Queen! Ευχαριστημενος? Αντε ρε παιδακι! Ολο χαζομαρεσ λες! Αντε γεια ρε. Δεν θα κατσω να ασχοληθω αλλο μαζι σου.
Posted

Οχι! Ο μπαμπας μου ειναι φυλακη και η μανα μου συχναζει στην σιγκρου! Ο αδερφος μου ειναι στιν μαφια της ρωσιας και η αδερφη μου δουλευει στο Queen! Ευχαριστημενος? Αντε ρε παιδακι! Ολο χαζομαρεσ λες! Αντε γεια ρε. Δεν θα κατσω να ασχοληθω αλλο μαζι σου.

Για να ξέρεις, στη συγγρου συχνάζουν τραβέλια και όχι πουτάνες.

Posted

Για να ξέρεις, στη συγγρου συχνάζουν τραβέλια και όχι πουτάνες.

Γιαυτο το ειπα!
Posted

Αλλα ενταξει, αν τα πιστευεις αυτα που λεω δεν θα κατσω να ασχοληθω μαζι σου, τσαμπα τον χρονο μου θα χαλασω. Ελπιζω σε ολη αυτη την ωρα που σου μιλουσα στα Ελληνικα να καταλαβες οτι δεν ειμαι ξενος ^^

Posted

είναι το μοναδικό topic που δεν θα έπρεπε να αρχήσετε flame -.-

Μην ξεκινήσετε flame τώρα !

Δεν έχω έμπνευση αυτή τη στιγμή...

Posted

Μην ξεκινήσετε flame τώρα !

Δεν έχω έμπνευση αυτή τη στιγμή...

και εγώ τα ίδια άσε που άρχησαν flame από άκυρο πράγμα

Όντως.

end here.

ένιωσε κάποιος finally