PonyRider Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Hi apla mia aporia otan kanw compile 1 pack..xoris na to piraksoume[java codes,klp]exei tipota fixarismeno??i ine telios mes sta bug?
0 Jimaras22 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 analoga me to project pai se auto p.x an exeis teon olo k kati exei fixari vsk ta pio polla. an exeis l2j prin 2 xronia tha ne mesa sta bug.
0 PonyRider Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 analoga me to project pai se auto p.x an exeis teon olo k kati exei fixari vsk ta pio polla. an exeis l2j prin 2 xronia tha ne mesa sta bug. me dinete kana svn pou na exei ta pio pola fixarismena?[archid,l2j otidipote] gia inderlude
0 Commodus Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 me dinete kana svn pou na exei ta pio pola fixarismena?[archid,l2j otidipote] gia inderlude Den iparxei.Tha prepei na doulepseis monos sto pack. Gia IL to kalitero pack einai ths L2J Free. http://svn.l2jfree.com/svn/l2j-free/trunk/
Question
PonyRider
Hi apla mia aporia otan kanw compile 1 pack..xoris na to piraksoume[java codes,klp]exei tipota fixarismeno??i ine telios mes sta bug?
3 answers to this question
Recommended Posts