LEON5 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Sas ekana upload ena programa pou tha thelate arketi..!!! Me auto to programa borite na bazete olous tous server kai na dialegete pion thelete na peksete ! to mono problima einai oti prepi na balete tn ip tou server ))) ala malon den iparxi prob omos afou exoume to FileEdit 8) Exo idi merikous server perasmenous mesa ! Afou to katebasete anigete to fakelo eki mesa exi ena l2conectionManager to opio to trexete k afou aniksi panw dekia exi ta Option pou kanete tis alages apo oou tha trexi to l2..! Panw arstera exi ena Conect k ena l2 update to update einai gia na kanis update o client s , to conect xrisimeyei gia na tree3is to srv p thes..dil epilegis to srv k to patas k trexi .. boris omos k me diplo click ston srv p thes ^^ ... Katw exi ena add p xrismeuei na bazis srv's apo dipla to edit na alazis to server name k ip k ti alo thes, k to delete p opion dn thes ton kanis delete! lipon katebasteto --> http://rapidshare.com/files/52859443/Lineage2_X-treme_Connection_manager.rar Gia otidipote prob pite to m .. (Maxtor an boresis na me ala3is to name m apo leon5 se Zeken ^^ ty )
Wanted Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Etsi opos to exeis me autous tous server einai gia interlude ... Apla kaneis antigrafi - epikolissi tous fakelous p exeis mesa k to petas mesa sto folder tou interlude... mporeis na to kaneis gia gia c4 - c5 apla min dokimasete me tous server p exei idi mesa..!!!
LEON5 Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Etsi opos to exeis me autous tous server einai gia interlude ... Apla kaneis antigrafi - epikolissi tous fakelous p exeis mesa k to petas mesa sto folder tou interlude... mporeis na to kaneis gia gia c4 - c5 apla min dokimasete me tous server p exei idi mesa..!!! vsk file ego prosopika pezw mono interlude gia auto to eftiaksa etc ^^ ala boris me tn idio tropo na treksis k c1-c2 k paei legontas :p
NotAbastard Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 poly kalo program nice man, alla protimo to Server List Manager egw (NS to xe postari an den kanw la8os)
MASTROPOS Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Thx wraio prog kati tetoio xreiazomoun ! :D
lazos1993 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 kalo program....tora dn tha exw 100 ikonidia l2 :D
titos13 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 thnx for share :D gamiseta oti poio xrisimo yparxei :) P.S. lazos1993 :P 100 l2 paizeis?:D
LEON5 Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Opios exi problima me to Connection/.../kante to epikolisi sto l2/folder .. i ksanakatebasteto
Invisible Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 paidia mias pou eipe FileEdit pos mporw na brw to IP? xerw na to xrisipoiw ala den xerw pos to briskw stilte pm i post edo
Recommended Posts