Ioane Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 gg ioane bai si face arionu freya...am 35 pe kamael =))...cat ziceai ca dau astia pt academy?=))
Ioane Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 ii dam azi 1000 de pagini? dara...cu msa nu....da nu numa io...si voi :))...sa futem iara last post :))
Sido Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 bai si face arionu freya...am 35 pe kamael =))...cat ziceai ca dau astia pt academy?=)) daca se schimba pe freya unde merge questu ala de 3kk, fi sigur k nu mai dau ei 100kk pe academy cum dadeau :)), ca lvl e usor de facut + daca ei au clan hall. dar tot o sa fie un pret maricel, cred, pentru ca sa marit lvl la clan si inca e concurenta pt puncte :)
Ioane Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 daca se schimba pe freya unde merge questu ala de 3kk, fi sigur k nu mai dau ei 100kk pe academy cum dadeau :)), ca lvl e usor de facut + daca ei au clan hall. dar tot o sa fie un pret maricel, cred, pentru ca sa marit lvl la clan si inca e concurenta pt puncte :) unu vrea sa-mi dea 80 k kdak termin intr-o zi
Recommended Posts