twinkie Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 nam motiv sa fiu hateru tau :)) Atunci de ce il bagi pe ady in aceeasi oala cu mine ?
PwNNNz0r.^ Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 un bank tradus din engleza .. 3 prieteni la un bar vorbeau. unu zice: "eu am mana cea mai mica din lume" altu: "eu am capu cel mai mic din lume" ultimu "eu am penisu cel mai mica din lume" se duc astia la guiness word record si se intorc inapoi la bar primu zice "eu chiar aveam mana cea mai mica din lume" al doilea"eu chiar aveam capu cel mai mica din lume" al treilea "cine dracu ii justin bieber?:@"
twinkie Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 un bank tradus din engleza .. 3 prieteni la un bar vorbeau. unu zice: "eu am mana cea mai mica din lume" altu: "eu am capu cel mai mic din lume" ultimu "eu am penisu cel mai mica din lume" se duc astia la guiness word record si se intorc inapoi la bar primu zice "eu chiar aveam mana cea mai mica din lume" al doilea"eu chiar aveam capu cel mai mica din lume" al treilea "cine dracu ii justin bieber?:@" :)))))))))
twinkie Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 nah , listen up .. Merge intr-o zis un iepure la bar si ii zice la vanzatoare: -Ce pula mea , da o bere! Vanzatoarea ii da o bere , si pleaca iepurele Vine a doua zi iepurele la bar si ii cere la vanzatoare: -Ce pula mea , da o bere! Vanzatoarea ii da o bere! Vanzatoarea ii zice la iepure sa nu mai zica asa , ca ii pune pula-n cui. Anyway , ii da o bere la iepure , si acesta pleaca .. Vine a treia zi iepurele si intreaba vanzatoarea: -Aveti cuie ? -Nu -Atunci, ce pula mea .. da o bere
PwNNNz0r.^ Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 ahahhahaha hahahahhaa hahahahhaa hahahahhaa hahahahhaa
Raule Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 dupa bancu lu' twinkie au tacut toti? :| eu stateam cu blidu sub scuter ca imi curgea benzina din carburator :))
PwNNNz0r.^ Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 eu stateam cu blidu sub scuter ca imi curgea benzina din carburator :)) lol :))) zaceti la ce faculta sa ma duc ? c liceu ai facut
twinkie Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 zaceti la ce faculta sa ma duc ? Incearca la Universitatea ŢMA *a se citi Universitatea Ţine-ma Mama Acasa
Raule Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 lol :)))c liceu ai facut is in a12a si-s radical ca Papa in Vatican in ultimu an. Sunt la filologie, ia zi ca eu cred in tine, Caci de la Rothschild pana la Rockefeler e-un pas mic spre bine.
twinkie Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 is in a12a si-s radical ca Papa in Vatican in ultimu an. Sunt la filologie, ia zi ca eu cred in tine, Caci de la Rothschild pana la Rockefeler e-un pas mic spre bine. Ce ritm! Ce flow!
Recommended Posts