Sido Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 esti praf ba... deci..... vroiam sati mai zic unu dar lam uitat, cacat
twinkie Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Curiozitate ;D Ma gandeam ca esti oltean sa rad putin cu/de tine
twinkie Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Anunt la metroul moldovenesc: "Pazea ca sa lichiesc usili. Urmiaza statia Primavierii, cu podisca pi partea driapta".
Sido Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 las ca maicamea a fost in rep. moldova, doh sa ma laud, era cea mai buna din fabrica si ia cerut patronul chiar dak nu mai lucra sa se duca in moldova sa formeze oamenii (la croitorie) si moldovenii dupa ce le repara mecanicul masina de cusut spuneau "miai regulat masina " :)) sau sefii le spuneau la angazati cai penalizeaza daca nu fac aia aia aia si astia nu intelegeau, iar unu din ei care a mai fost prin romania le zice " spunetile ca ii amendati" :))
twinkie Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 :)) Un trib de bastinasi prinde un grup de turisti format din un american, un englez si un moldovean. Seful tribului le comunica acestora: -Cine îmi spune un cuvânt din limba engleza care nu-l stiu, îi dau drumul acasa. Americanul: -Butterfly! Seful de trib: -Bai, da' eu am facut cursuri la Oxford, crezi ca nu stiu ca înseamna fluture? Hai la cârnati cu tine!!! Englezul: -Butterfly! Seful de trib: -Ba si tu esti prost. Înseamna fluture. Hai, la pasta de mici cu tine! Moldoveanul: -Butterfly-li! Seful de trib dupa îndelungi strofocari: -Bai asta nu mai stiu. Spune-mi ce înseamna si poti pleca acasa! -Fluturi-li! =)) Fluturi-li :))
Sido Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 :)) avionul se prabuseste si raman doar 3 supravietuitori pe o insula prina de bastinasi, 1 roman , 1 englez si 1 francez Seful de trib, mai... va mai dau cate o sansa, ducetiva in padure simi aduceti fiecare cate un fruct. vine francezul cu un mar. seful de trib: bagatil in cur, si daca scoti vreun sunet te mananc. se chinui asta dar tot scoate un sunet. il mananca... sufletul lui ramane in cer sal vada pe urmatorul venea englezul mandru cu o cireasa francezul: apoi asta o sa traiasca , sa ma duc eu mai departe cand din urma englezu stai baa ca vin si eu francezul: dapoi... cum mai ca tu aveai o cireasa englezul: da mai dar lam vazut pe roman venind cu un pepene si ma bufnit rasul :))
Recommended Posts