Raule Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 cu 1 pe diesel faci asta merge si cu benzinar numa ca mergi incet
twinkie Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 merge si cu benzinar numa ca mergi incet merge, dar nu poti pleca de pe loc. Merge chiar si cu a6-a .. ai vro 40 kmph
Raule Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 merge, dar nu poti pleca de pe loc. Merge chiar si cu a6-a .. ai vro 40 kmph ba tu vrei sa schimbi viteza, dai drumu la acceleratie, apesi ambreiaj podea, schimbi treapta si lasi ambreiaju incet pana sus si dupa aia apesi pe acceleratie? sau in timp ce lasi ambreiaju apesi si pe acceleratie incet?
twinkie Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 ba tu vrei sa schimbi viteza, dai drumu la acceleratie, apesi ambreiaj podea, schimbi treapta si lasi ambreiaju incet pana sus si dupa aia apesi pe acceleratie? sau in timp ce lasi ambreiaju apesi si pe acceleratie incet? in timp ce las ambreiaju accelerez. imi place senzatia .. zici ca iti trage cineva un sut si iei viteza ^^
Raule Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 in timp ce las ambreiaju accelerez. imi place senzatia .. zici ca iti trage cineva un sut si iei viteza ^^ asa fac si io, afecteaza cu ceva?
Sido Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 in timp ce las ambreiaju accelerez. imi place senzatia .. zici ca iti trage cineva un sut si iei viteza ^^ da, dar acceleraţia ajunge sus după ambreiaj
Raule Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 da, dar acceleraţia ajunge sus după ambreiaj ?
Raule Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 dai drumu' puţin mai repede la ambreiaj smuceste
Sido Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 smuceste ok m-am exprimat greşit. trebuie să vi cu acceleraţia din urmă nu în acelaş timp. mai exact, începi să-i dai drumul când eşti la jumate' cu ambreiajul
twinkie Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 asa fac si io, afecteaza cu ceva? adica, cred ca se fute ambreiaju mai repede ..
Raule Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 adica, cred ca se fute ambreiaju mai repede .. :okey:
Sido Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 sunt dependent de budincă, cacao şi nucă de cocos...
Recommended Posts