Raule Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 uitati-va cum arata asta http://www.bestauto.ro/vw/golf-4/berlina/auto/2578564.htm?pgsource=searchresult&fuelname=benzina&year=2000&colorname=negru&countyname=arad,%20arad&price=2690&tabid=1&pictureid=1 :not bad:
CryStaliN Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 uitati-va cum arata asta http://www.bestauto.ro/vw/golf-4/berlina/auto/2578564.htm?pgsource=searchresult&fuelname=benzina&year=2000&colorname=negru&countyname=arad,%20arad&price=2690&tabid=1&pictureid=1 :not bad: Chiar daca nu e inmatriculata tot e buna.
Nervos Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 motor 2 litri benzina :okey: ....nush cat e taxa...parca 1100 lei pe an sau cu aproximatie...dar masina arata bine orice ar fi
Raule Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 ....nush cat e taxa...parca 1100 lei pe an sau cu aproximatie...dar masina arata bine orice ar fi mie mi-e de consum cois..cu asa motor nu scapi de 11-12 litri in oras
Nervos Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 mie mi-e de consum cois..cu asa motor nu scapi de 11-12 litri in oras 6l/100km...
Raule Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 6l/100km... da sigur. ala-i la un motor de 1.4
Nervos Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 da sigur. ala-i la un motor de 1.4 http://www.bestauto.ro/vw/golf-4/berlina/auto/2578564.htm?pgsource=searchresult&fuelname=benzina&year=2000&colorname=negru&countyname=arad,%20arad&price=2690&tabid=1&pictureid=1 la masina asta care mi-ai dat-o tu, zice consum de 6l .
CryStaliN Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Memorabil ...Ca un bombardier,gata sa emit in FM bomba-n cer E 47 de la Specii,transmit,tranchilizat cu fratii de tranzit Clasic ca Balzac si Hugo, modern ca Baudelaire ,sunt turbo Ca am un cavum ,prea bun,trag fum, las scrum Cacatu asta e din Karthoum E 47 la mic ,ca Mike Tyson Daca nai coae cand dai mai bine stai acasa Ca sa mai inveti rap domnu casca In caz ca nu vedeai toata lumea CASCA E Specii psihedelic ca Goa Fug kilometri-ntregi ca Rocky Balboa Si-am un blunt care sa-ti sparga capu' Robot din titan ca nimenï altu’ DILI DILI DALILAM DALILEI VINO MAI IN FATA SA TRAGEM NISTE K DILI DILI DALILAM DALILEI EU SI BAIETII MEI NE-NVARTIM CA GALILEI
Raule Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 47 Sandocan de indian, adica sunt hindus Adica sunt rechin,adic-o ard pe sus Intotdeauna Pe plus aha,tu minus 47 haide revino-ti a A trecut si Craciunul, dau tunu' aha, Tu numaru 2 io number 1 De fapt, Number 1 e divinitatea, Cosmosu' care sustine entitatea Cu fratii la sesiune, dand numai dume ca Iisus Ma distrez de minune. Uite care-i sto-ul Niste bere,nise gigi,niste vin, Tre sa luam si niste magic, Situatia-i tragic' Ma bag,zic: Hai sa tragem la pix, nu ma dau in spate 47 ca la carte! Bibliotecar,cum apar asa dispar Intotdeauna dau rime pe bloc E ca o prajitura in cuptor si dau foc a? Cum vine-ti dau si chec si cozonac Super-potential cand fac rap ha? Cum ziceam de pe Atlantida, Nu exista timp,lasa clepsidra. Cu fratiorii Kazi Ploae,Bean,Briosa Iesi din Carrefour din plastic ca o sacosa Ai marfa multa nu?Ai si d-aspect: Rosie si banane Esti tare rau,motane! 47 la DNA casa Sunt ca muratura, adica sunt varza Iti dau si moare dupa ce te-mbeti Daca ai coae, s-o arzi cu poeti Daca n-ai coae, tre' sa stai acasa 47 ca o.... si gandeste-te ca astea-s rime facute pe loc
Raule Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 a mai ramas pytt, nestor si mai unu doi..rest s-au lasat toti astia buni vine din spate un bajat de a mine din oras, are 18 ani si parerea mea ca l-a facut pe pytt anu trecut doar ca ..na..e nou nu-l cunoastea nimeni, si publicu tinea cu pytt
CryStaliN Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Freestyle - Dragonu' Nu sunt rapper dar daca ai putin creier si cultura generala intelegi totul. (lovitura de stat/etc) Raule o sa ma uit la topicul ala later acum trebuie sa termin ceva. O sa las un reply acolo dupa ce o sa il vizionez.
Recommended Posts