CryStaliN Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Imagineaza-ti ca te trezesti seara cu un sarpe sub cearsaf Dupa ce ai invartit micu’ glob pamantesc cu degetul inelar pe Damasc Cauta un film cu De Niro si Fonda vazut pe 24 la Tel Aviv Nu-i vina lu’ Marx, e propagare totalitara in stil pur colonialist Da-i cativa ani in plus sau in minus, ca vesnicia crestina Sunt un zeu cu chip de copil ca Vish, nu ma pis pe titluri, eu sunt de vina Inchis in pivnita ma dor dintii, imi vine sa-i scot Santinela cu supa aia devine un rege mustacios ca pe cartile de joc Stii care-i diferenta? Nu-i durerea fizica, e harababura din minte Am invatat araba da’ am uitat-o in luni de zile cautand un con de lumina Eu nu ma refer la ce a zis ci cum a zis. (parca recita o poezie in gimnaziu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raule Posted July 26, 2013 Author Share Posted July 26, 2013 Eu nu ma refer la ce a zis ci cum a zis. (parca recita o poezie in gimnaziu) o da bine ma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raule Posted July 26, 2013 Author Share Posted July 26, 2013 pune casca in ureche sa vezi ce bine pica pe beat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nervos Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Nervos u liztan tu rap muzic ? eu unul nu prea ascult muzica....ascult muzica doar daca sunt plictisit..adica rar :happyforever: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nervos Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Imagineaza-ti ca te trezesti seara cu un sarpe sub cearsaf la unii, e doar pula Inchis in pivnita ma dor dintii, imi vine sa-i scot dute la dentist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stereotype Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 la unii, e doar pula dute la dentist Ce caterinca :happyforever: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stereotype Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Am invatat araba da’ am uitat-o in luni de zile cautand un con de lumina Plateste curentu'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destorion Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 :happyforever: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nervos Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Plateste curentu'. ramane fara bani de masina :troll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stereotype Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 ramane fara bani de masina :troll: Ha Ha inca nu are masina? :< App u ce ai facut cu Sala sau Traseu' ce tre sa dai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nervos Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Ha Ha inca nu are masina? :< App u ce ai facut cu Sala sau Traseu' ce tre sa dai? dau marti iara sala...pana acu vad ca trec toate chestionarele..facusi mediul de invatare de 2 ori si acum mai citesc prin carti despre infractiune/contraventie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raule Posted July 26, 2013 Author Share Posted July 26, 2013 m-a intrebat una ce-i fac de am chemat-o la mine acasa cand is singur, i-am zis ca imi bag pula in ea. Si a zis ca da. asa pe fata:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nervos Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 m-a intrebat una ce-i fac de am chemat-o la mine acasa cand is singur, i-am zis ca imi bag pula in ea. Si a zis ca da. asa pe fata:)) whore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 o da bine ma! DRAGONU' e ABOVE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nervos Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 DRAGONU' e ABOVE! normal...are aripi...kazi ploaie...sta la o anumita altitudine...:troll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts