Vyper Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 SMS: „Bună pisi! Ce faci? Ce zici dacă ne vedem în seara asta? Iau acum o sticlă de vin... apartamentul este al nostru!”. Răspuns: „Hmmm, pare o propunere interesantă, doar că pisi nu e acasă. Sunt soțul ei. Mai bine ia un bax de bere. Vin imediat. Miaaaauuu!” ;D
Vyper Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 DECALOGUL UNUI LENES 1.Te nasti obosit si traiesti sa te odihnesti. 2.Iubeste-ti patul ca pe tine insuti. 3.Daca vezi pe cineva odihnindu-se, ajuta-l! 4.Odihneste-te ziua ca sa poti dormi noaptea. 5.Munca este sfanta. Sa n-o atingi! 6.Nu face azi ceea ce poti sa faci maine. 7.Munceste cat mai putin poti. Lasa sa faca altii ce trebuie sa faci tu 8.Incet, nimeni n-a murit odihnindu-se. 9.Cand simti dorinta sa muncesti, aseaza-te si asteapta sa-ti treaca. 10.Daca munca inseamna sanatate, sa munceasca cei bolnavi!
Vyper Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Profesorul:"Am omorit un om" acum puneti propozitia la timpul viitor. Elevul: "Vei merge la parnaie" ;D
Vyper Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Jack şi Max ies de la biserică. Jack se întreabă dacă e OK să fumeze în timp ce se roagă. Max răspunde, “De ce nu întrebi preotul?” Şi Jack se duce şi-l întreabă: - “Sfinţia ta, pot să fumez când mă rog?” Dar preotul spune: “Nu, fiule nu se poate. E o lipsa de respect pentru religia noastră.” Jack se întoarce la prietenul lui şi-i spune ce i-a spus preotul. Max spune: “Nu mă miră. Ai pus greşit întrebarea. Ia să încerc şi eu.” Şi Max se duce la preot şi îl întreabă: - “Sfinţia ta, pot să mă rog în timp ce fumez?” La care preotul răspunde: “Bineînţeles fiule. Bineînţeles.” ;D
Vyper Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Azi m-am gandit sa trec pe acasa si sa le-o prezint parintilor pe iubita mea (a.k.a sa le fac o surpriza). Cand am ajuns acasa taicamiu era beat si dormea pe hol,iar in bucatarie mama lasase un bilet cum ca a plecat in Italia sa isi refaca viata. A fost cel mai penibil moment din viata mea. FML x2 hahahahah, tare asta
Vyper Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 alta: Azi am agatzat pe chat o tipa.Era dupa o relatie cu un loser.Ne-am inteles bine si considera ca sunt o gura de aer proaspat dupa relatia cu fostul pe care il injura la 3 cuvinte. Dupa trei ore am facut schimb de poze. Era fosta mea prietena. FML
Vyper Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Planurile de viitor, care nu corespund posibilitatilor tale financiare, intelectuale şi fizice, se numesc vise.
Raule Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 alta: Azi am agatzat pe chat o tipa.Era dupa o relatie cu un loser.Ne-am inteles bine si considera ca sunt o gura de aer proaspat dupa relatia cu fostul pe care il injura la 3 cuvinte. Dupa trei ore am facut schimb de poze. Era fosta mea prietena. FML :))))))))0
Vyper Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 zboara cuvinte din minte ca plumbul din flinte tine minte
Vyper Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 stilul meu sare din tipare ca ziarele cu o valoare ce ii face pe oamenii din parnaie sa indoaie barele
twinkie Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 DECALOGUL UNUI LENES 1.Te nasti obosit si traiesti sa te odihnesti. 2.Iubeste-ti patul ca pe tine insuti. 3.Daca vezi pe cineva odihnindu-se, ajuta-l! 4.Odihneste-te ziua ca sa poti dormi noaptea. 5.Munca este sfanta. Sa n-o atingi! 6.Nu face azi ceea ce poti sa faci maine. 7.Munceste cat mai putin poti. Lasa sa faca altii ce trebuie sa faci tu 8.Incet, nimeni n-a murit odihnindu-se. 9.Cand simti dorinta sa muncesti, aseaza-te si asteapta sa-ti treaca. 10.Daca munca inseamna sanatate, sa munceasca cei bolnavi! <3 me gustaaaaaaaaaa
twinkie Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 whiiiiiiiissssssssssssskkkkkkkkkkkyyyyyyyyyyyy da-l in spanac de whisky .. mai bun e un vinuț ^^
Recommended Posts