Raule Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 psaico vezi ca scoate Cedrea cu Doc si yolo ceva a la chillbrothers
Raule Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Any translator here and you will beg for unban.
mmytza Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Any translator here and you will beg for unban. lasa-i ma Raule ca oricum fara bubulina nu e spam pe aici deloc :D
CryStaliN Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ahaha 5 min de ras ;D App primu post in ro topic dupa mult,si ultimu motivu il stiu cei cunoscuti mie. Cya CryStaliN ;x: buna CryStaliN ;x: aia din avatar esti tu? Alexandra Bianca: ciau Alexandra Bianca: nup CryStaliN ;x: parca fata aia a zis ca esti frumoasa dar ai capu cam mare Alexandra Bianca: care/? CryStaliN ;x: poza din av Alexandra Bianca: esti nesimtit CryStaliN ;x: nu CryStaliN ;x: asta mi-a zis CryStaliN ;x: fata aia. CryStaliN ;x: trebuia sa zica fata cu capu mare Alexandra Bianca: ba sau ac esti nesimtit CryStaliN ;x: pai asa mi-a zis fata aia CryStaliN ;x: ce vina am eu Alexandra Bianca: poi nu exista CryStaliN ;x: jasmine Alexandra Bianca: janina? CryStaliN ;x: zice ceva? Alexandra Bianca: trm conv cu ea Alexandra Bianca: plzzzzzzz BUZZ!!! Alexandra Bianca is typing... Alexandra Bianca: plz Alexandra Bianca: plz Alexandra Bianca: cati ani ai? CryStaliN ;x: pai doar ce am fkt 20 CryStaliN ;x: si vad alexandra CryStaliN ;x: 20 Alexandra Bianca is typing... Alexandra Bianca: m in nn\ CryStaliN ;x: dar ai capu mare si nu CryStaliN ;x: pai in avatar asa parea CryStaliN ;x: ca ai capu mare Alexandra Bianca is typing... Alexandra Bianca: nu sunt eu aia de la av CryStaliN ;x: pai tu pui poze cu alte fete? CryStaliN ;x: si eu care credeam ca esti frumoasa .. CryStaliN ;x: pai in avatar asa parea CryStaliN ;x: ca ai capu mare Alexandra Bianca is typing... Alexandra Bianca: nu sunt eu aia de la av CryStaliN ;x: pai tu pui poze cu alte fete? CryStaliN ;x: si eu care credeam ca esti frumoasa .. Alexandra Bianca: Sunt alexandra_bianca 20 si salut CryStaliN ;x: thnx de fun :))
xAddytzu Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 deci sa inteleg ca tine poze la avatar cu alta fata ?
Zappu Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 CryStaliN, Owned! :))) >_< deci sa inteleg ca tine poze la avatar cu alta fata ? Se pare ca da... ^.^
Raule Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=7e7-fl8AcAM&feature=related
Recommended Posts