bubulinas Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Daca faceam eu glume dastea, ma dadeau afara de la gradinita. si primeai si 2 palme la cur..:)))
Zappu Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 si primeai si 2 palme la cur..:))) Plm si a lu`taticu.
zuzanebuna Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 lol am luat ban pt nimic... Sorry ®bubulina®, you are banned from using this forum! Reason: Read the rules of the youtube thread / 2 days ban Your ban is set to expire June 17, 2010, 12:39:44 AM.
Zappu Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 lol am luat ban pt nimic... Sorry ®bubulina®, you are banned from using this forum! Reason: Read the rules of the youtube thread / 2 days ban Your ban is set to expire June 17, 2010, 12:39:44 AM. L0L, Cine o fii ratonul care ti`a dat ban >.< Jajaja, expira de ziua mea >.>
zuzanebuna Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 L0L, Cine o fii ratonul care ti`a dat ban >.< oare...grisom ala..ala da ban asea ca nu are ce face..nui pasa lui de membri.. da asta nu e motiv am aproape 2 ani in forumu asta si am numa 500 posturi..deci concluzia e ca nu am vrut post cont..da ce sa ii faci daca el nu intelege chestia asta..el da ban doar sa arata ca cine e el,,oricum nu e frumos ce face si nici normal..
Zappu Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 oare...grisom ala..ala da ban asea ca nu are ce face..nui pasa lui de membri.. da asta nu e motiv am aproape 2 ani in forumu asta si am numa 500 posturi..deci concluzia e ca nu am vrut post cont..da ce sa ii faci daca el nu intelege chestia asta..el da ban doar sa arata ca cine e el,,oricum nu e frumos ce face si nici normal.. Da ai dreptate cam exagereaza. Si eu am ff mult si uite cate posturi am :) )
zuzanebuna Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Da ai dreptate cam exagereaza. Si eu am ff mult si uite cate posturi am :) ) nai ce sa le zici..
Raule Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Daca faceam eu glume dastea, ma dadeau afara de la gradinita. simtete ca acasa
Raule Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 oare...grisom ala..ala da ban asea ca nu are ce face..nui pasa lui de membri.. da asta nu e motiv am aproape 2 ani in forumu asta si am numa 500 posturi..deci concluzia e ca nu am vrut post cont..da ce sa ii faci daca el nu intelege chestia asta..el da ban doar sa arata ca cine e el,,oricum nu e frumos ce face si nici normal.. ce ai facut ai postat mai multe linkuri intr-o zi in youtube topic ?
zuzanebuna Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 ce ai facut ai postat mai multe linkuri intr-o zi in youtube topic ? nu ma 1 la sap poate :))) am pus un filmuletz cu eminem asta now ce a aparut cand se injura eii... si a doua zi mam trezit cu ban...lol
Zappu Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 nu ma 1 la sap poate :))) am pus un filmuletz cu eminem asta now ce a aparut cand se injura eii... si a doua zi mam trezit cu ban...lol Ai intrerupt lumea din iubire :)), si era si el atent acolo sa invetze ceva si ai bagat u filmuletzu <.<
zuzanebuna Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ai intrerupt lumea din iubire :)), si era si el atent acolo sa invetze ceva si ai bagat u filmuletzu <.< oricum asea ceva nu e normal.. am atata timp aici si numa cateva posturi si el imi zice mie ca reason post cont ? ala are ceva cu mine.. ca nu e prima data cand imi da ban asea fara nici un motiv... Raule faci ceva pt noi romani sau??.. tie nici cati pasa...
Raule Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 hai ma chiar asa, io preferam 2 days ban decat dekarma :D
Recommended Posts